Akuttovernatting for fattige tilreisende

Akuttovernattingen i Trondheim (emergency shelter) retter seg mot fattige tilreisende innenfor EØS-området som oppholder seg i Trondheim over en begrenset tidsperiode, som mangler tak over hodet og befinner seg i en situasjon preget av sosial nød.

Tiltaket er drevet i samarbeid mellom Røde Kors og Kirkens Bymisjon.

Tiltaket tilrettelegges for både kvinner og menn. Brukere av akuttovernattingen får dekket grunnleggende menneskelige behov – som husly, tilgang til toalett og muligheter for å vaske seg.

Prosjektet skal bidra til verdighet og trygghet til mennesker som til daglig lever sitt liv i offentlighet.

Overnattingstilbudet holder til i Tungavegen 34 (Google maps), ikke langt fra Leangen Ishall, Travbanen og IKEA.

Akuttovernattingen drives av Kirkens Bymisjon og Røde Kors.

Emergency accommodation

Emergency shelter, Tungavegen 34

• The shelter re-opens 01.08.2016
• The shelter is open from 21:00 until 07:30.
• Registration of guests between 21:00 – 22:00. The check in closes at 22:00.
• You can choose to stay for 1 night only or you can make a reservation for 5 nights in a row.
• If you have a reservation you have to be there at 21:15. If you don’t show up, you will lose the reservation and the bed will re-enter the lottery.
• Bring picture ID (e.g. passport, credit card, driver license, national ID card).
• 15 NOK.
• See detailed map of the area here.

The Emergency Shelter is run by The Church City Mission and The Red Cross

Please contact Kirkens Bymisjon Trondheim for more information about the emergency accommodation.

Bli frivillig

Vi trenger deg!

Som frivillig i akuttovernattingen bidrar du til å skape et trygt og godt overnattingssted hvor gjestene blir møtt med respekt og medmenneskelighet.

De frivillige vil bistå i registrering og velkomst av gjester og hjelpe til med praktiske oppgaver som utdeling av sengetøy, forberede te og kaffe, klargjøre lokalet, snømåking og andre oppgaver ved behov.

Frivillige bidrar i tidsrommet 20:30-22:00 og man kan bidra så ofte man ønsker, fra en gang i blant til flere ganger i uken.

Boligtiltak

Å bo trygt er et grunnleggende menneskelig behov. Et liv uten fast eller trygg bolig gjør det vanskelig å få frem de ressursene som kreves for å kunne delta eller bidra i samfunnet. Alle kan bo. Alle trenger et hjem.

Les mer om Boligtiltak

Trondheim

Med rundt 1000 frivillige og over 20 ulike virksomheter og prosjekter er Kirkens Bymisjon til stede for mennesker som trenger det i Trondheim. Bli bedre kjent med arbeidet vårt her!

Hva gjør vi i Trondheim

• Åpningstider

Registrering: kl. 21:00 – 22.00.

Innsjekk: kl 21.00

Utsjekk: 07.30