Akuttovernattingen i St. Halvardsgate

Hvem er vi, og hva tilbyr vi?
Vi i Kirkens Bymisjon driver et akuttovernattingstilbud for fattige, tilreisende kvinner og par i byen. Vi gir disse menneskene en pute å hvile hodet på, muligheten for en dusj og en seng for natten, i trygge, rolige og varme omgivelser. Vi holder til i St. Halvardsgate 28, og vi disponerer ca. 70 sengeplasser. Åpningstiden er fra 18:00 til 07:30.

Hvordan foregår det?
Kjøp av sengeplass skjer ved ankomst til St. Halvardsgate 28. Man kan booke seg inn for opptil fem netter av gangen, men det betales kun for én natt av gangen, noe som koster 15 kroner. De som har forhåndsreservert plass registreres og slippes inn mellom kl. 18:00 og 21:00.

Deretter vil ledige plasser bli fordelt. Dersom det flere som står i kø enn det vi har senger til, vil de resterende plassene bli tildelt ved loddtrekning. Det brukes et enkelt registreringssystem, så gjestene viser id og blir deretter booket inn av ansatte.

Ønsker du å være frivillig på Akuttovernattingen i St. Halvardsgate 28:

Boligtiltak

Å bo trygt er et grunnleggende menneskelig behov. Et liv uten fast eller trygg bolig gjør det vanskelig å få frem de ressursene som kreves for å kunne delta eller bidra i samfunnet. Alle kan bo. Alle trenger et hjem.

Les mer om Boligtiltak

Oslo

Kirkens Bymisjon i Oslo er den eldste og største av bymisjonsstiftelsene, grunnlagt i Kristiania i 1855. Vi jobber i dag sammen med ca. 2000 frivillige på over 100 ulike aktiviteter og tiltak for mennesker som trenger det i Oslo.

Hva gjør vi i Oslo

• Åpningstider