Bruktbutikken i Drammen

I Kirkens Bymisjons bruktbutikk i Drammen sentrum kan du finne alt fra eldre og nyere møbler til småinventar, serviser, nips, klær, antikviteter og kuriositeter.

Vi har stor utskiftning i vareutvalget og ukentlig kommer det nye varer inn. Det skal mye til for å ikke ramle over en skikkelig skatt i bruktbutikken vår!

Vi tar imot alle type varer som nevnt over.

Mottak i åpningstiden og ellers etter avtale. Vi henter og bringer etter nærmere avtaler og priser!

Arbeidstreningsarena

Butikken er også en arbeidstreningsarena for våre ulike arbeidstiltak.

Ved å handle eller gi varer til bruktbutikken støtter du Kirkens Bymisjon i ditt nærområde. Inntjeningen fra bruktbutikken går direkte inn i arbeidet med å få mennesker tilbake til arbeid/utdanning og ikke minst forbedret livskvalitet.

Følg oss på Facebook

Arbeidstiltak

Kirkens Bymisjon jobber for at mennesker skal erfare at det er rom for alle - og bruk for alle!

Les mer om Arbeidstiltak

Drammen

Vi ønsker å være et sted der medmennesker, frivillige, bedrifter og aktører i byen sammen kan få bidra til å gjøre Drammen til en varmere by.

Hva gjør vi i Drammen

• Åpningstider