Bryggekapell

Et stille sted for ro og ettertanke, midt mellom båtliv og uteliv på brygga i Fredrikstad. Her møtes både troende og ikke-troende.

Vi vil være der menneskene er. Derfor er det helt naturlig med et kapell på brygga, midt mellom båtliv og uteliv.

Sammen med menighetene i Fredrikstad legger vi til rette for et sted å stoppe opp, enten du trenger en påminnelse om hvor heldig du er, eller du trenger en pause fra det som er slitsomt.

Her møtes både forskjellig troende og ikke-troende. Du er hjertelig velkommen innom for en prat, gjerne over et gratis vaffelhjerte eller to. Og en varm kaffe.

Gateprest

Daglig leder i Kirkens Bymisjon Østfold har også tittelen gateprest. For den som ønsker forbønn, skriftemål og nattverd, står gatepresten til tjeneste. Samtale vil være hovedmiddelet for gatepresten, det betyr å lytte mer enn å preke.

Åpen kirke

I våre åpne kirker kan du tenne lys, be, møte andre mennesker og finne fellesskap, søke ly, få et måltid eller en kaffekopp. Våre kirker er møtesteder for mennesker i byen.

Les mer om Åpen kirke

Fredrikstad

Vi vil et samfunn der ethvert menneske blir møtt med respekt og opplever at man er like mye verdt, selv om vi er ulike og har ulike utfordringer.

Hva gjør vi i Fredrikstad

• Åpningstider