ByBo

Kirkens Bymisjons senter for sosialt arbeid i bolig

ByBo drifter over 70 boliger på ulike adresser i Oslo, og jobber aktivt med undervisning, idèutvikling, politisk påvirkning og prosjektering av nye tilbud for sosialt arbeid i bolig.

Vår kjernevirksomhet er å hjelpe de mest vanskeligstilte på dagens boligmarked; mennesker som sliter med rusavhengighet, psykisk lidelse, økonomi eller isolasjon.

Boligtiltak

Å bo trygt er et grunnleggende menneskelig behov. Et liv uten fast eller trygg bolig gjør det vanskelig å få frem de ressursene som kreves for å kunne delta eller bidra i samfunnet. Alle kan bo. Alle trenger et hjem.

Les mer om Boligtiltak

Oslo

Kirkens Bymisjon i Oslo er den eldste og største av bymisjonsstiftelsene, grunnlagt i Kristiania i 1855. Vi jobber i dag sammen med ca. 2000 frivillige på over 100 ulike aktiviteter og tiltak for mennesker som trenger det i Oslo.

Hva gjør vi i Oslo

• Besøksadresse: