ByFrokost

matservering for tomme mager i Oslo

«ByFrokost» serverer gratis mat i Oslo lørdag, søndag og mandag. Tilbudet, som drives av Kirkens Bymisjon, er først og fremst rettet mot fattig tilreisende, men vi stenger ikke dørene for noen.

Bakgrunn for oppstart er et svar på nøden vi ser i byen vår. Ingen skal behøve å gå sultne! Hver lørdag, søndag og mandag mellom klokken 09.00 og 12.00 serverer vi derfor suppe på Bymisjonsenteret i Tøyenkirken, med hyggelige rammer rundt et felles måltid.

ByFrokost drives av et energisk team i Kirkens Bymisjon. Vårt fokus er å møte menneskene der de er, og servere et godt, varmt og næringsrikt måltid. Vi skal gi en god start på dagen. ByFrokost dekker et primærbehov og henviser videre til tilbud i byen.

Tilbudet er først og fremst rettet mot fattig tilreisende, men vi stenger ikke dørene for noen. ByFrokost startet opp i midten av oktober 2015 og er et prosjekt.

Bli frivillig hos oss!

Vi trenger alltid flere frivillige, her er det forskjellige roller vi trenger å fylle for at prosjektet skal kunne gi det beste. Vi finner en rolle som passer deg best!

Frivillige i Kirkens Bymisjon forteller om meningsfulle, spennende og berikende opplevelser, med gode muligheter til å bli bedre kjent med seg selv og andre. Frivillig arbeid på ByFrokost er intet unnntak. Bli med i vårt energiske team. Sammen skal vi gi mennesker i en vanskelig livssituasjon en god start på dagen, ved å møte de der de er, og tilby et godt, varmt og næringsrikt måltid – hver helg!

Har du et brennende engasjement og ønsker å bli en del av oss, ta kontakt. Send en mail til heidi.bjorkli@bymisjon.no!

Fattigdoms­tiltak

Kirkens Bymisjons arbeider for et samfunn uten fattigdom, der alle har de ressursene de trenger for å ta del i samfunnet. Les om hvordan vi gjør det her!

Les mer om Fattigdoms­tiltak

Oslo

Kirkens Bymisjon i Oslo er den eldste og største av bymisjonsstiftelsene, grunnlagt i Kristiania i 1855. Vi jobber i dag sammen med ca. 2000 frivillige på over 100 ulike aktiviteter og tiltak for mennesker som trenger det i Oslo.

Hva gjør vi i Oslo

• Åpningstider

Hver lørdag, søndag og mandag mellom klokken 09.00 og 12.00.

• Bymisjonssenteret i Tøyenkirken

Herslebsgate 43, 0578 Oslo