Dusj og klesvask

for fattige tilreisende EØS-borgere

To dager i uken er det tilbud om dusj og vask av tøy for fattige tilreisende i Drammen.

Begge tilbudene er gratis. På dusjtilbudet er det også mulig å motta rent undertøy, prevensjon og bind. Tøy som skal vaskes levers inn til miljøarbeider på stedet. Det utleveres da normalt sett renvasket i nummeret pose ved neste gangs benyttelse av dusjtilbud.

Kirkens Bymisjon har også disse tilbudene til fattige tilreisende EØS-borgere:

• Akuttovernatting i vinterhalvåret
  • Rom for arbeid – lavterskel arbeidstiltak for fattige tilreisende EØS – borgere.
  • Søndags kafé og språkopplæring.

Gatenært

Kirkens Bymisjon er tilstede i menneskers liv der de trenger det, når de trenger det. Uavhengig av hvem de er og hvor de kommer fra.

Les mer om Gatenært

Drammen

Vi ønsker å være et sted der medmennesker, frivillige, bedrifter og aktører i byen sammen kan få bidra til å gjøre Drammen til en varmere by.

Hva gjør vi i Drammen

• Åpningstider