Grønt & Rent

Totalleverandør av renholdstjenester

Grønt & Rent er en totalleverandør av renholdstjenester til næringslivet og offentlige virksomheter i Oslo-området.

Vi er opptatt av å ivareta miljøet, derfor bruker vi miljøvennlige vaskemidler og produkter i vårt daglige virke.

Grønt & Rent er også et sosialt entreprenørskap, som ble etablert av og med personer som ønsket å komme ut i arbeid, selv om vi har hatt en vanskelig fortid. Det å ha en jobb å gå til, hjelper oss å bygge den fremtiden vi ønsker.

Som kunde av Grønt & Rent er du både med på å ivareta miljøet, og samtidig bidra til et inkluderende arbeidsliv.

Disse tjenestene tilbyr vi:

Daglig rengjøring:

• Renhold av gulv
  • Støvtørking av møbler, bilder, gulvlister m.m
  • Tømming av søppel/papiravfall
  • Renhold av sanitære installasjoner
  • Renhold av kjøkkeninstallasjoner
  • Etterfylling av sanitærartikler
  • Fjerning av flekker
  • Støvsuging av tepper/matter
  • Grundig rengjøring og hovedvask

Totalrengjøring:

• Vegger
  • Tak
  • Innredningsglass
  • Dørblad og dørkarmer
  • Innvendig vinduspuss og vinduskarmer
  • Lysarmaturer
  • Oppå hyller over normal nåhøyde

Arbeidstiltak

Kirkens Bymisjon jobber for at mennesker skal erfare at det er rom for alle - og bruk for alle!

Les mer om Arbeidstiltak

Oslo

Kirkens Bymisjon i Oslo er den eldste og største av bymisjonsstiftelsene, grunnlagt i Kristiania i 1855. Vi jobber i dag sammen med ca. 2000 frivillige på over 100 ulike aktiviteter og tiltak for mennesker som trenger det i Oslo.

Hva gjør vi i Oslo