Kafé Torvet

Kafé Torvet er Kirkens Bymisjons kafé midt på Torvet i Arendal. Her kan du også kjøpe våre egenproduserte varer.

Meny alle dager tir-lør

Kald mat:

• Vår egen BRA Juice (3 typer-REN vare) kr.25.-
  • Stor Baguette med ost og Skinke kr.35.-
  • Rundstykke kr.15.-
  • Liten Baguette med Ost og Skinke kr.30.-
  • Wrap med Kalkunskinke, Salat og Gulrot Chutney kr.30.-

Varm mat:

• Omelett med Skinke, ost og Løk. Serveres med Salat og Brød kr.65.-
  • Toast med Skinke, Ost, egg og tomat, serveres med Salat kr.55.-

Serveres tir-fre

• Dagens Suppe med Brød 40.-
  • Vi selger også egenprodusert glass med Gulrot Chutney, Sylta Løk, Sylta Gresskar og Blåbærsyltetøy kr.50.-

Dette utvalget varierer.

Produktserien BRA

Vår merkevare og vårt produktnavn heter BRA. I produktserien har vi BRA juice, BRA saft, BRA syltetøy og BRA chutney. BRA Juice er vårt første produkt i tre varianter: Kiwi, drue og eple; Gulrot, appelsin og eple; og mango appelsin og eple.

Alt som produseres er i henhold til lovverket og Mattilsynets krav om hygiene, forseiling, vakumpakking og innholdsmerking.

Vi leverer fast til Tyholmen hotell og ellers leveranser i Arendalsuka og Arendalskonferansen. Våre produkter kan bestilles enten i butikken eller pr e-post: kjokkenet@skbat.no.

Alt vi produserer enten det er fra produksjonen av Gateentreprenørene på kjøkkenet eller alt som er dyrket på Bjellandstrand Gård fra Dyrk-prosjektet, blir solgt her. Målet er at butikken skal være et helårsprosjekt, med utvidet kapasitet på sommerhalvåret. Butikken blir drevet av ungdommer og ledere fra Gateentreprenørene.

Kafeer og aktivitetshus

Gjennom gatenære møtesteder og kafeer med rom for alle tilbyr Kirkens Bymisjon mat, hvile, kontakt, veiledning, sosialt samvær og fellesskap.

Les mer om Kafeer og aktivitetshus

Arendal

Kirkens Bymisjon ønsker å gjøre en forskjell for mennesker i Arendal som er ekskludert i samfunnet vårt, er i en sårbar livssituasjon eller som strever med sine liv.

Hva gjør vi i Arendal