Krohnhagen

kafé og veksthus

Krohnhagen kafé og veksthus byr på god og rimelig mat og hyggelig stemning.

Omtanke er den viktigste ingrediens på Krohnhagen kafé og veksthus. Arbeidstrening er hovedformålet med kafeen, ved siden av å servere god og rimelig mat. Bak disken og på kjøkkenet finner du deltakere som er henvist av Nav til arbeidsforberedende tiltak, og mennesker som er motivert for arbeidstrening med henblikk på å komme i jobb.

I tillegg til buffet med kald og varm mat, vafler og kaffe, tilbyr vi også et utvalg av varer fra vårt ullverksted re:tro

Det aller meste av maten på Krohnhagen er laget av råvarer som vi har fått gratis fordi de nærmet seg utløpsdato. Dette er en smart måte å benytte ressurser på, og er med på å holde prisene nede.

Du finner oss i Kong Oscars gate 54, vegg i vegg med Kultursenteret Danckert Krohn og lokalet har omtrent 100 sitteplasser.

Kafeer og aktivitetshus

Gjennom gatenære møtesteder og kafeer med rom for alle tilbyr Kirkens Bymisjon mat, hvile, kontakt, veiledning, sosialt samvær og fellesskap.

Les mer om Kafeer og aktivitetshus

Kirkens Bymisjon er til stede for mennesker som trenger det i Bergen.

Hva gjør vi i Bergen

• Adresse: