Kvinneverkstedet

Kvinneverkstedet er en arbeidsplass som produserer ulike produkter for salg. Verkstedet er for kvinner i ettervern/rehabilitering og/eller i arbeidspraksis (Arbeidsforberedende trening, AFT eller Varig tilrettelagt arbeid, VTA)

Kvinneverkstedet produserer såper, kremer, brosteinslys, tekstilprodukter til kjøkken, glassengel på betong, lysestaker m.m. Vi tar imot bestillinger, selger i butikk, og på nettbutikk.

Målsettingen for verkstedet er å ruste mennesket til å møte verden og arbeidslivet, gjennom praktisk arbeid, fellesskap, kunnskap og økt selvrespekt.

Besøk nettbutikken til Kvinneverkstedet

Arbeidstiltak

Kirkens Bymisjon jobber for at mennesker skal erfare at det er rom for alle - og bruk for alle!

Les mer om Arbeidstiltak

Kristiansand

Alle har behov for å bli sett og hørt. Det er viktig og godt å høre til i et fellesskap som er åpent, inkluderende og støttende. Kirkens Bymisjon er til for dette.

Hva gjør vi i Kristiansand