Larkollen

ungdomspsykiatriske behandlingshjem

Larkollen ungdomspsykiatriske behandlingshjem ble startet av Kirkens Bymisjon i 1961 og gir plass til 16 ungdommer. Aldersgruppen er 13-18 år.

Institusjonen er godt bemannet med fagfolk innen miljøterapi, familieterapi og individualterapi. I arbeidet benyttes faglige anerkjente og dokumenterte metoder. Det legges for øvrig vekt på å bruke en rekke aktiviteter som en del av behandlingen. Institusjonen tilbyr ambulante tjenester i form av ettervernsarbeid.

Skolevirksomheten ved Larkollen ungdomspsykiatriske behandlingshjem, Rørvik skole, drives i regi av Østfold fylkeskommunale skole.

Avdelinger og skole

Hemsen

Åtte behandlingsplasser.

Døgnavdeling Koven

Åtte behandlingsplasser, avdelingsleder, ti miljøterapeuter, fire nattevakter, kokk.

Familieavdelingen

Familieboligen «Huset i skogen». Brukes ved familieopphold og – innleggelser.

Aktiviteter, friluftsliv og velferdstiltak!

Institusjonen har en utstrakt bruk av organiserte aktiviteter. I form av fysisk aktivitet er aktiviteter spesielt rettet mot opplevelser og aktiviteter i friluft, så som klatring, båtliv, vintersportaktiviteter.

Les mer om Larkollen her!

Barn og unge

Alle barn har behov for å bli sett og hørt og elsket. Voksne som lever et godt liv til tross for en vanskelig oppvekst, kan ofte fortelle at de opplevde noen som så dem, lyttet til dem og snakket med dem da de var barn.

Les mer om Barn og unge

Larkollen

Kirkens Bymisjon er tilstede i Larkollen, gjennom Larkollen ungdomspsykiatriske behandlingshjem som gir plass til 16 ungdommer i aldersgruppen 13-18 år.

Hva gjør vi i Larkollen

Kontakt

  • Larkollen Ungdomspsykiatriske Behandlingshjem

    Rørvikveien 10
    1560 Larkollen

    Se i kart