Møtestedet

Velkommen til Møtestedet i Nesgata 10 – en kafé med lav terskel og solid kost til en rimelig penge. Kafeen er tilrettelagt for gjester med rusutfordringer eller psykiske plager, men er åpen for alle.

Åpningstider:

Mandag:   09:30 – 14:30
Tirsdag:   09:30 – 14:30 – Suppe og messe
(Suppe: kl. 12:00, Messe: kl. 12:45, Kaffe: kl. 13:15)
Onsdag:   Stengt
Torsdag:  09:30 – 14:30
Fredag:    09.30-14.30

Hver tirsdag er det Suppe & Messe hvor vi inviterer til måltidsfellesskap og en enkel hverdagsmesse med nattverd. Suppa er gratis og serveres fra kl. 12:00. 12:45 er det messe og det er frivillig om man vil delta. Etter messe er det kirkekaffe med noe søtt til kaffen. Hverdagsmessa ledes dels av bymisjonspresten og frivillige prester tilknyttet Kirkens Bymisjon i Lillestrøm.

Hjertelig velkommen!

Kafeer og aktivitetshus

Gjennom gatenære møtesteder og kafeer med rom for alle tilbyr Kirkens Bymisjon mat, hvile, kontakt, veiledning, sosialt samvær og fellesskap.

Les mer om Kafeer og aktivitetshus

Lillestrøm

Kirkens Bymisjon i Lillestrøm er opptatt av at alle små og store lokalsamfunn på Romerike skal være rause og inkluderende, med rom for alle.

Hva gjør vi i Lillestrøm