Møtestedet

Møtestedet til Kirkens Bymisjon er en kafé med sosialfaglig profil for mennesker i rus- og gatemiljøet i Tønsberg. Vi tilbyr gratis næringsrik mat, samt fagpersoner og frivillige å snakke med.

Møtestedet kafe har lav terskel og alle som gjester kafeen skal erfare respekt, rettferdighet og omsorg. Det betyr at du kan være påvirket av rusmidler når du kommer innom, men det er ikke tillatt å bruke, kjøpe eller selge rusmidler i og utenfor kafeen.

Målet med Møtestedet kafe er gode møter mellom medmennesker.

Mer om oss:
Vi har åpent tirsdag, onsdag, torsdag og fredag fra klokken 09.00 til 14.00
Møtestedet legger vekt på variert og næringsrik tradisjonskost. Brødmat, frukt, kaffe og te serveres hele dagen. Gjestene betaler ikke for maten, men alle er hjertelig velkommen til å gi et bidrag.

Kokken og to frivillige medarbeidere har ansvaret for matserveringen på Møtestedet. En sosionom og en diakon er ansatt i full stilling og har ansvaret for driften og kvaliteten i det sosialfaglige arbeidet. Vi har også en sykepleier i halv stilling med psykiatrisk tilleggsutdanning.

Musikkrom, uformell prat eller bare en avis:
Det er sitteplasser til ca. femti mennesker. I løpet av en dag er det mellom førti og femti mennesker innom. Vi har aviser til utlån og noen gjester velger å sitte i fred med avis og kaffe. Uformell prat over kaffen og sjelesorgsamtaler er en del av tilbudet på Møtestedet. Vi har også dusj, vaskemaskin og tørketrommel, helsetjeneste, med mulighet til å samtale med sykepleier. Musikkrommet inneholder gitar (el og akustisk), trommer, bass og lydanlegg.

Kafeer og aktivitetshus

Gjennom gatenære møtesteder og kafeer med rom for alle tilbyr Kirkens Bymisjon mat, hvile, kontakt, veiledning, sosialt samvær og fellesskap.

Les mer om Kafeer og aktivitetshus

Tønsberg

Kirkens Bymisjon vil at mennesker i Vestfold skal erfare respekt, omsorg og tilhørighet.

Hva gjør vi i Tønsberg

• Åpningstider

Mandager kl. 11.00 -15.00
    Tirsdager kl. 11.00 -15.00
    Onsdager kl. 11.00 -15.00
    Torsdager kl. 17.00 – 20.00 (kafé med messe på bedehuset)
    Fredager kl. 11.00 – 15.00

Storgaten 9, 3101 Tønsberg.

Se i kart