Omsorgstasjonen for Barn og Ungdom (OBU)

OBU er et lett tilgjengelig samtaletilbud for ungdom i alderen 13-20 år og deres familier og nettverk. Tilbudet er gratis og du kan ta kontakt med oss uten henvisninger.

Vi som jobber her er familieterapeuter og utdannet til å bidra med løsninger. Vi samarbeider med skoler, helsestasjon for ungdom, kulturhuset Njård, Politiet forebyggende avdeling, Konfliktrådet og andre instanser som arbeider med ungdom og deres familier.

Nye perspektiver og nye muligheter

Ingen liker å ha det vanskelig! Samtidig skjer det ting vi ikke liker; noe vi bekymrer oss for eller vi er uenige om. Noen ganger skjer dette i skolen, blant venner eller hjemme. Ofte er det flere som opplever eller legger merke til det vanskelige, men på helt forskjellig vis.

Meningene om hva som er problemet, hvorfor det skjedde, og hvem som må ordne opp, er ofte forskjellige. Vi tenker at det ikke alltid finnes ett svar på dette, men vi vet at problemer er som mye annet, – noe det går an å gjøre noe med.

Vi tror at det hjelper å snakke sammen om hvordan man vil ha det. Noen ganger hjelper det også å snakke om hvordan det har vært. Det er lettere å få til resultater når det er flere som er med.

Oppfølging av barn og unge

Les mer om Oppfølging av barn og unge

Ålesund

Kirkens Bymisjon er tilstede for mennesker som trenger det i Ålesund.

Hva gjør vi i Ålesund

Kontakt