Pedalen sykkelverksted

Pedalen er Kirkens Bymisjons sykkelverksted i Drammen. Vi utfører reparasjoner, service og bytte av deler. Pedalen har også salg av nye og brukte sykler, i tillegg til sykkeldeler. Velkommen inn!

I tillegg til å være et sykkelverksted og en butikk, er også Pedalen en arbeidstreningsarena for mennesker med rusbakgrunn, soningserfaring eller unge som aldri har fått innpass på arbeidsmarkedet. Gjennom reparasjon av sykler og butikkdrift lærer de alle mye av det som kreves for å klare seg i arbeidslivet. Med tett oppfølging og godt støtte blir den enkelte både rustet og motivert til å komme over i ordinært arbeid.

Butikk og verksted

Vi selger sykler og deler, reparerer og tar service på sykler både for privatpersoner og bedrifter. Kom gjerne innom butikken for å se vårt utvalg, få tatt en service eller for å ta en sykkelprat over en kopp kaffe. Ta gjerne kontakt for mer informasjon!

Følg oss på Facebook

Arbeidstiltak

Kirkens Bymisjon jobber for at mennesker skal erfare at det er rom for alle - og bruk for alle!

Les mer om Arbeidstiltak

Drammen

Vi ønsker å være et sted der medmennesker, frivillige, bedrifter og aktører i byen sammen kan få bidra til å gjøre Drammen til en varmere by.

Hva gjør vi i Drammen

• Åpningstider