Re:tro

Ullverksted

På Re:tro er ull vårt råmateriale, og omtanke en viktig kvalitet. Ull, med sine unike og varmende egenskaper, gir oss et ideelt utgangspunkt til å skape arbeidsplasser som varmer.

Vi tar imot gamle ullplagg og redesigner nye tekstiler som blant annet ponchoer, boleroer, luer, halser, pulsvarmere og slumretepper. De som er på arbeidspraksis her skal få kjenne på arbeidsglede og mestring, i et tempo som er tilpasset hver og en. Mestring oppleves bl.a ved at produktene gjenkjennes for sin unike design, høye kvalitet, og gode omdømme.

Re:tro er en del av Kirkens Bymisjon Arbeid, som sammen med Krohnhagen kafe og veksthus og Pedalen sykkelverksted tilbyr arbeidspraksisplasser. Her legger vi daglig til rette for at mennesker som står utenfor det ordinære arbeidsliv, skal få tro på deg selv og nye muligheter i arbeidslivet.

Våre produkter er til salgs på Krohnhagen kafe og veksthus. Har du gamle ullplagg som kan gjenvinnes, kan du levere dette på Krohnhagen.

Arbeidstiltak

Kirkens Bymisjon jobber for at mennesker skal erfare at det er rom for alle - og bruk for alle!

Les mer om Arbeidstiltak

Kirkens Bymisjon er til stede for mennesker som trenger det i Bergen.

Hva gjør vi i Bergen

• Åpningstider