Thaulows vei 4

for vanskeligstilte kvinner og menn

Boligene er forbeholdt vanskeligstilte kvinner og menn tilhørende Oslo kommune.

Sveitservilla
Thaulows vei 4 er en sjarmerende sveitservilla fra 1800 tallet og ligger sentralt på Majorstua. Huset har glassveranda og hage til felles bruk. Villaen eies av Kirkens Bymisjon (1.okt. 2015)

Bofellesskap og leiligheter
Huset består av tre leiligheter og et bofellesskap. En av leilighetene har egen inngang.

Bofellesskapet består av tre hybler med eget bad og kjøkkenkrok. I tillegg er det en stor felles stue og kjøkken, samt glassveranda og hage.

Alle beboerne har egen bod og tilgang til felles vaskekjeller.

Se bildegalleri fra Thaulows vei 4 her >>

Beboerne
Boligene er forbeholdt vanskeligstilte kvinner og menn tilhørende Oslo kommune.

Hva kan vi tilby
Alle leilighetene er tenkt som varige boliger for dem som ønsker det, og leieforholdet er regulert av en vanlig husleiekontrakt.

De ansatte er tilstede eller tilgjengelige alle hverdager mellom 08.30 og 16.00. I tillegg inviteres alle beboerne på middag i bofellesskapet en kveld i uka.

Alle som bor i Thaulows vei har avtale om boligoppfølging fra oss. Vi lager en avtale tilpasset den enkelte beboer sitt behov.

Individuelle avtaler
Den individuelle avtalen kan inneholde:
• Avtale om hvor ofte det skal være kontakt og hvordan denne kontakten skal  gjennomføres
• Avtaler om hjemmebesøk
• Koordinering av ulike hjelpetilbud
• Kommunikasjon med den aktuelle sosial- og helsetjeneste
• Økonomi
• Samtaler rundt rusmestring
• Kontakt med familie, samarbeid med øvrige beboere eller andre relevante tema

Avtalen vil kontinuerlig være gjenstand for endringer i forhold til tiltak og mål. Dette for at den skal være mest mulig hensiktsmessig for beboeren.

Boligtiltak

Å bo trygt er et grunnleggende menneskelig behov. Et liv uten fast eller trygg bolig gjør det vanskelig å få frem de ressursene som kreves for å kunne delta eller bidra i samfunnet. Alle kan bo. Alle trenger et hjem.

Les mer om Boligtiltak

Oslo

Kirkens Bymisjon i Oslo er den eldste og største av bymisjonsstiftelsene, grunnlagt i Kristiania i 1855. Vi jobber i dag sammen med ca. 2000 frivillige på over 100 ulike aktiviteter og tiltak for mennesker som trenger det i Oslo.

Hva gjør vi i Oslo

• For informasjon og inntak, kontakt ByBo på tlf 41005760.