Tur og kultur

Bergen

Tilbudet er åpent for alle som har lyst til å oppleve noe nytt sammen med andre. Målet med aktivitetene er å bli i bedre form, etablere nettverk, bli kjent med spennende mennesker, oppleve utstillinger, museer, natur og kultur.

“Tur og kultur”-gruppene byr på aktiviteter for deg som har noen ledige timer på dagtid. Vi ønsker blant annet å skape bedre forståelse for både vår egen og andres kultur. Derfor samarbeider vi med Kirkens Bymisjons flerkulturelle senter Empo.

Vi inviterer til forskjellige praktiske aktiviteter, og vi lærer av hverandre - for eksempel håndarbeid, matlaging og dans. Empo-aktivitetene foregår i Kong Oscars gate 22, fram til mars, da vi flytter til Kong Oscars gate 62.

Velkommen!

Kafeer og aktivitetshus

Gjennom gatenære møtesteder og kafeer med rom for alle tilbyr Kirkens Bymisjon mat, hvile, kontakt, veiledning, sosialt samvær og fellesskap.

Les mer om Kafeer og aktivitetshus

Bergen

Kirkens Bymisjon er til stede for mennesker som trenger det i Bergen.

Hva gjør vi i Bergen