Vaskeriet

5 dager i uken er vaskeriet vårt åpent i Tøyenkirka, tilbudet er rettet mot fattige tilreisende.

Vaskeriet på Tøyen i Oslo er åpent fem dager i uka. Dette gjør det mulig for 84 tilreisende personer å få vasket klær i løpet av uken.
En rumensktalende person er ansatt som koordinator og flere frivillige hjelper til med driften.

Fattigdoms­tiltak

Kirkens Bymisjons arbeider for et samfunn uten fattigdom, der alle har de ressursene de trenger for å ta del i samfunnet. Les om hvordan vi gjør det her!

Les mer om Fattigdoms­tiltak

Oslo

Kirkens Bymisjon i Oslo er den eldste og største av bymisjonsstiftelsene, grunnlagt i Kristiania i 1855. Vi jobber i dag sammen med ca. 2000 frivillige på over 100 ulike aktiviteter og tiltak for mennesker som trenger det i Oslo.

Hva gjør vi i Oslo

• Besøksadresse: