Helse

Vi tilbyr kondomer og glidemiddel, rådgivning og informasjon og konsultasjoner med sykepleier og lege om seksuell helse.

Vi kan teste deg for alle typer seksuelt overførbare infeksjoner. Vi tilbyr hurtigtest for HIV og syfilis og kan henvise og følge deg til andre helsetjenester og psykolog.

Les mer om hurtigtest for HIV her (minutttest.no)

Samtaler, informasjon

Vi tilbyr samtaler, og du kan komme tilbake flere ganger hvis du har behov for det. Temaer som sexsalg, sikkerhet, fysisk og psykisk helse, stress, vold, økonomi og migrasjon er noen eksempler på hva du kan snakke med oss om.

Du kan kontakte oss hvis du trenger informasjon om rettigheter, plikter og lover eller om rettigheter og muligheter på arbeidsmarkedet eller til utdanning i Norge.

Individuell oppfølging

Vi kan hjelpe deg med å komme i kontakt med andre institusjoner som NAV, advokater, helsevesenet for å nevne noen. Vi kan også følge deg i møte med offentlige institusjoner hvis du ønsker det. Hvis du trenger hjelp til å anmelde vold og trakassering, kan vi også hjelpe med dette.

Kurs, utdanning og arbeid

Vi kan tilby språktrening i engelsk og norsk, kurs som forbereder deg til det norske arbeidslivet, og vi tilrettelegger for arbeidspraksis i en norsk bedrift hvis du ønsker det.