Adventkonsert i Gamle Logen til inntekt for Kirkens Bymisjon

Søndagene 1. og 8. desember 2019 tennes scenelysene igjen for den musikalske dugnaden, adventkonserten, til inntekt for Kirkens Bymisjons arbeid blant utsatte familier med barn og ungdom i vanskelige livssituasjoner i Oslo.

Adventkosert i Gamle Logen

På årets adventkonsert i Gamle Logen får vi høre høydepunkter fra operaen «Turandot» av Giacomo Puccini, i tillegg til norsk og internasjonal julemusikk.

På scenen står profesjonelle operasolister og musikere.

Pengene kommer frem dit de skal og det skjer noe til beste for barn, unge og familier i en utsatt situasjon. Da blir det meningsfylt! Finn Røgenæs, initiativtaker og koordinator for Adventkonserten gjennom 30 år

Den storstilte konsertdugnaden har siden oppstarten for 31 år siden innbrakt over 22 millioner kroner til Kirkens Bymisjons arbeid, takket være dugnadsånd i kulisser og på scenen, trofaste publikummere og gavmilde sponsorer med store hjerter. Målet er igjen å samle et millionbeløp, som kan overrekkes Kirkens Bymisjon og arbeidet som gjøres blant barn og unge som har det vanskelig i Oslo.

Adventkonsertene gjør det blant annet mulig for Kirkens Bymisjon å hjelpe over 300 vanskeligstilte barn og unge i Oslo årlig. For mange betyr dette en ny start, og god støtte til å komme videre fra en vanskelig situasjon.

Balettdansere på adventkonsert

Tid: Søndagene 1. desember og 8. desember 2019, klokken 14.00

Hvor: Gamle Logen, Grev Wedels Plass 2, 0151 Oslo

Pris:  kr. 490,- (kr. 395,- for plasser med begrenset sikt).

Billettbestilling:

1.desember.

8.desember.

Billetter kan også bestilles / kjøpes i Gamle Logen tlf. 22 33 44 70, www.logen.no eller Billettservice AS tlf: 815 33 13

Konserten arrangeres i Gamle Logen med en rekke dyktige bidragsytere og musikere. 

Inntektene går til Kirkens Bymisjons arbeid for barn og ungdom i vanskelige livssituasjoner i Oslo.

Les også

Norsk Råkk spilte på fest i børsparken

Nabolagsfest for tiende året

- I år fyller festen her i Børsparken 10 år. Så det blir bursdagskake! forteller leder for Møtestedet Kari Gran til jubel fra langbordene.

Sporet trenger frivillige til viktig innsats på Oslo S

Det er ikke alle som skal rekke et tog, shoppe eller drikke kaffe på Oslo S. Også mange mennesker som opplever større og mindre livskriser søker hit. Disse menneskene ønsker Kirkens Bymisjon å være tilstede for, men vi trenger frivillige for å klare det.