Adventkonsert i Gamle Logen til inntekt for Kirkens Bymisjon

Søndagene 3. og 10. desember går igjen teppet opp for den musikalske dugnaden til inntekt for Kirkens Bymisjons arbeid for barn og ungdom i vanskelige livssituasjoner.

Pengene kommer frem dit de skal og det skjer noe til beste for barn, unge og familier i en utsatt situasjon. Da blir det meningsfylt!Finn Røgenæs, initiativtaker og koordinator for Adventkonserten gjennom 29 år

Den storstilte konsertdugnaden har siden oppstarten innbrakt rundt 20 millioner kroner til Kirkens Bymisjons arbeid, takket være dugnadsånd i kulisser og på scenen, trofaste publikummere og gavmilde sponsorer med store hjerter. Målet er igjen å samle et millionbeløp, som kan overrekkes Kirkens Bymisjon og arbeidet som gjøres blant barn og unge som har det vanskelig i Oslo.

Adventkonsertene gjør det blant annet mulig for Kirkens Bymisjon å hjelpe rundt 250 vanskeligstilte barn og unge i Oslo årlig. For mange betyr støtten en ny start.

Balettdansere på adventkonsert

I år er det operaen La traviata som kan nytes i Gamle Logen, i tillegg til tradisjonell norsk og internasjonal julesang og -musikk.

Se program her.

Tid: Søndagene 3. desember og 10. desember klokken 14.00
Hvor: Gamle Logen, Grev Wedels Plass 2, 0151 Oslo
Pris:  kr. 450,- (kr. 375,- for plasser med begrenset sikt).
Billettbestilling: Billetter bestilles / kjøpes i Gamle Logen tlf. 22 33 22 66, www.logen.no eller Billettservice AS tlf: 815 33 133

Konserten arrangeres i Gamle Logen med en rekke dyktige bidragsytere og musikere.

Inntektene går til Kirkens Bymisjons arbeid for barn og ungdom i vanskelige livssituasjoner i Oslo.

Barn og unge

Alle barn har behov for å bli sett og hørt og elsket. Voksne som lever et godt liv til tross for en vanskelig oppvekst, kan ofte fortelle at de opplevde noen som så dem, lyttet til dem og snakket med dem da de var barn.

Les mer om Barn og unge

Oslo

Kirkens Bymisjon i Oslo er den eldste og største av bymisjonsstiftelsene, grunnlagt i Kristiania i 1855. Vi jobber i dag sammen med ca. 2000 frivillige på over 100 ulike aktiviteter og tiltak for mennesker som trenger det i Oslo.

Hva gjør vi i Oslo

Unge frivillige på Stivner kaster ball på plenen.

«Familieferie på Stovner» fikk 2 mill. kroner – og fortsetter

Nå kan prosjektet Familieferie på Stovner fortsette i lang tid! Prosjektet har nettopp mottatt 2 millioner kroner fra Sparebankstiftelsen. Prosjektet utvikler ferie- og fritidstilbud til familier som ikke tidligere har hatt denne typen erfaringer. Tiltakene blir organisert av unge frivillige.

Ansatte fra helsesenteret for papirløse driver oppsøkende arbeid i Oslo.

Ny rapport: Grupper faller utenfor helsevesenet i Europa

“Manglende tilgang på universell helsehjelp setter folkehelsen i fare” sier en rapport utarbeidet av humanitære organisasjoner i Europa som ble sluppet i dag. Helsesenteret for papirløse migranter, som er drevet av Kirkens Bymisjon og Røde Kors, har bidratt til rapporten.