Adventkonsert i Gamle Logen til inntekt for Kirkens Bymisjon

Søndagene 2. og 9. desember 2018 går igjen teppet opp for den musikalske dugnaden til inntekt for Kirkens Bymisjons arbeid for utsatte familier med barn og ungdom i vanskelige livssituasjoner i Oslo.

Adventkosert i Gamle Logen

Pengene kommer frem dit de skal og det skjer noe til beste for barn, unge og familier i en utsatt situasjon. Da blir det meningsfylt!Finn Røgenæs, initiativtaker og koordinator for Adventkonserten gjennom 30 år

Den storstilte konsertdugnaden har siden oppstarten for 30 år siden (!) innbrakt rundt 20 millioner kroner til Kirkens Bymisjons arbeid, takket være dugnadsånd i kulisser og på scenen, trofaste publikummere og gavmilde sponsorer med store hjerter. Målet er igjen å samle et millionbeløp, som kan overrekkes Kirkens Bymisjon og arbeidet som gjøres blant barn og unge som har det vanskelig i Oslo.

Adventkonsertene gjør det blant annet mulig for Kirkens Bymisjon å hjelpe rundt 250 vanskeligstilte barn og unge i Oslo årlig. For mange betyr støtten en ny start.

Balettdansere på adventkonsert

I år blir det en festkavalkade med operautdrag som kan nytes i Gamle Logen, i tillegg til tradisjonell norsk og internasjonal julesang og -musikk.

Tid: Søndagene 2. desember og 9. desember 2018, klokken 14.00
Hvor: Gamle Logen, Grev Wedels Plass 2, 0151 Oslo
Pris:  kr. 450,- (kr. 375,- for plasser med begrenset sikt).
Billettbestilling: Billetter bestilles / kjøpes i Gamle Logen tlf. 22 33 44 70, www.logen.no eller Billettservice AS tlf: 815 33 133

Konserten arrangeres i Gamle Logen med en rekke dyktige bidragsytere og musikere.

Inntektene går til Kirkens Bymisjons arbeid for barn og ungdom i vanskelige livssituasjoner i Oslo.

Norsk Råkk spilte på fest i børsparken

Nabolagsfest for tiende året

- I år fyller festen her i Børsparken 10 år. Så det blir bursdagskake! forteller leder for Møtestedet Kari Gran til jubel fra langbordene.

Vi trenger frivillige til viktig innsats på Oslo S

Det er ikke alle som skal rekke et tog, shoppe eller drikke kaffe på Oslo S. Også mange mennesker som opplever større og mindre livskriser søker hit. Disse menneskene ønsker Kirkens Bymisjon å være tilstede for, men vi trenger frivillige for å klare det.