Ammeruddagene

Ammerudhjemmet og Ammeruddagene skal være et møtested mellom generasjoner, kulturer og mennesker i bydel Grorud.

Ammerudhjemmet har ansvar for å koordinere bydelsdagene på Ammerud, som arrangeres den andre helgen i september. Dette er et årlig arrangement som har som mål å skape engasjement i lokalmiljøet.

Ja, vi elsker Ammeruddagene

Helgen 4.-6.september, 2015 er det klart for Ammeruddagene. Disse finner sted på og utenfor sykehjemmet, og lørdag 5. september er selve markedsdagen. Da vil det bli underholdning både inne og ute, markedsboder, tivoli og mattelt med herlige fristelser. Det er kommunevalg i år og alle de politiske partiene deltar. Med andre ord; det er duket for en innholdsrik helg!

Kontakt oss for ytterligere informasjon!

Ansatte fra helsesenteret for papirløse driver oppsøkende arbeid i Oslo.

Ny rapport: Grupper faller utenfor helsevesenet i Europa

“Manglende tilgang på universell helsehjelp setter folkehelsen i fare” sier en rapport utarbeidet av humanitære organisasjoner i Europa som ble sluppet i dag. Helsesenteret for papirløse migranter, som er drevet av Kirkens Bymisjon og Røde Kors, har bidratt til rapporten.

Bilde av en ung jente som tenner lys på lysgloben i domkirken på kveldstid. Bilde

Vil du bidra i Nattåpen kirke i Oslo?

Kan du være en tålmodig og tydelig vert for et stille kirkerom midt i Oslo sentrum? Da trenger vi deg!