Familieferie på Stovner

Familieferie på Stovner er et ferietilbud for barnefamilier i Bydel Stovner. Målet med prosjektet at alle som ønsker det skal få gode ferieminner som gir mestring og gode opplevelser sammen med andre barnefamilier. Mange familier kjenner ikke til alle fritidstilbudene i sitt eget nærmiljø. Prosjektet bidrar til at familier får større kjennskap til aktiviteter der de bor.

Unge frivillige mellom 18 og 30 år planlegger og gjennomfører familieaktivitetene som gjennomføres i sommer-, høst- og vinterferien.

Ønsker du å bli frivillig?

Send e-post til: stovnerfrivilligsentral@bymisjon.no

Som frivillig bidrar du til at barnefamilier får en minnerik ferie. Du får verdifull erfaring med organisering og planlegging av aktivitetene, samt erfaring med samarbeid og ledelse sammen med andre frivillige. Gjennom prosjektet får du også være en del av et engasjert og sosialt fellesskap med unge mennesker fra hele Oslo.

Det er viktig at du kan være trygg i vannet da de fleste av våre aktiviteter innebærer bading om sommeren.

Vi dekker alle kostnadene i forbindelse med våre aktiviteter/overnattinger og obligatoriske kurs.

Krav til frivillige

• Du må være mellom 18 og 30 år
  • Gjennomføre livredning- eller svømmekurs (kostnad dekkes av oss)
  • Være med aktuelle datoer (se liste under)

Når og hvor

Som frivillig trenger du ikke å forplikte deg til flere ferieuker, men du må du være tilgjengelig for planlegging av aktivitetene som skal gjennomføres i forbindelse med de aktuelle datoene.

Nedenfor finner du en oversikt for datoer i 2018.

Vinterferien

• Tirsdag 13. februar         kl. 16.30 – 19.30 (planlegging)
  • Tirsdag 20. februar         kl. 16.00 – 21.00
  • Onsdag 21. februar        kl. 16.00 – 21.00

Familieleir på Hudøy:

• Fredag 15. juni kl. 18.00 – søndag 17. juni kl. 16.00 (planleggingshelg)
  • Mandag 23. juni kl. 10.00 – fredag 27. juni kl. 16.00

Ferieaktiviteter i Oslo:

• Tirsdag 31. juli                kl. 10.00 – 17.00 (planlegging)
  • Onsdag 1. august           kl. 10.00 – 17.00
  • Torsdag 2. august           kl. 10.00 – 17.00

og/eller

• Tirsdag 7. august            kl. 10.00 – 17.00 (planlegging)
  • Onsdag 8. august           kl. 10.00 – 17.00
  • Torsdag 9. august           kl. 10.00 – 17.00

Høstferien

• Tirsdag 25. september   kl. 16.30 – 19.30 (planlegging)
  • Tirsdag 2. oktober           kl. 16.00 – 21.00
  • Onsdag 3. oktober          kl. 16.00 – 21.00

Les også

Kirkens Bymisjon ser etter unge, engasjerte mennesker mellom 18 og 30 år. Planlegge og gjennomføre ferieaktiviteter for barnefamilier!

Kirkens Bymisjon trenger frivillige mellom 18 og 30 år til ferieaktiviteter for barnefamilier!

Kirkens Bymisjon trenger deg som er mellom 18 og 30 år, som vil være med å planlegge og gjennomføre ferieaktiviteter for barnefamilier i sommer-, høst- og/eller vinterferien. Vi har få plasser, så meld deg som frivillig idag!

Unge frivillige på Stivner kaster ball på plenen.

«Familieferie på Stovner» fikk 2 mill. kroner – og fortsetter

Nå kan prosjektet Familieferie på Stovner fortsette i lang tid! Prosjektet har nettopp mottatt 2 millioner kroner fra Sparebankstiftelsen. Prosjektet utvikler ferie- og fritidstilbud til familier som ikke tidligere har hatt denne typen erfaringer. Tiltakene blir organisert av unge frivillige.