Sammen strikker vi for et varmere samfunn!

Kirkens Bymisjon inviterer deg til å bli med årets varmeste strikkedugnad.

Fra og med 1. september strikkes det varme ullplagg i alle kriker og kroker av landet. Det oransje skjerfet har i 10 år vært et symbol på ønsket om et varmere og mer inkluderende samfunn. Nytt i år er at Kirkens Bymisjon også oppfordrer folk til å strikke varme ullplagg i alle farger for å gi ekstra varme i mørketiden.

Ønsker dere å gi ullplaggene til Kirkens Bymisjon så vi kan gi det videre til noen som blir glade for det? Da leverer dere plaggene til Kirkens Bymisjon i din by innen 1. november. Vi blir også glade for ullplagg som kommer inn etter denne datoen, og de vil komme til god nytte på våre virksomheter. Utdelingen av varme ullplagg vil foregå gjennom hele den kalde vintersesongen.
De varme ullplaggene med stofftaggen «Et varmere samfunn» skal minne oss om at det lever mange mennesker i byen som trenger å kjenne varme og inkluderende fellesskap.

Her kan du kjøpe garn og finne oppskrifter

Her kan du levere hjemmestrikkede ullplagg til Kirkens Bymisjon.

Mangfoldig strikkedugnad

Folk fra alle samfunnslag er med på dugnaden; «strikke-kjendiser”, syklubber, flyktninger, Kirkens Bymisjons gjester, pasienter og brukere, tidligere rusavhengige, næringslivsledere og privatpersoner.

– Mangfoldet av strikkere er i seg selv rørende! Vi er utrolig stolte og imponerte over det store engasjementet vi ser, år etter år. Takk til deg som strikker, for omtanken du legger i det, og for varmen du er med på å spre, sier generalsekretær i Kirkens Bymisjon, Adelheid Hvambsal.

Alt du trenger for å komme i gang og bli med på strikkedugnaden!

Spre varmen i sosiale medier

Vi setter pris på om du deler og tagger dine strikkebilder med:

#etvarmeresamfunn
#kirkensbymisjon

Du kan også engasjere deg sammen med tusenvis av andre strikkere. Meld deg inn i Facebookgruppa «Vi strikker for et varmere samfunn».

Slik startet det: En hjemløs som frøs om natten gav ideen til de oransje skjerfene

Bli med på strikkedugnaden

Kjøp strikkepakker her