Mindre alene sammen

21. oktober går årets TV-aksjon av stabelen. I år går TV-aksjonen til Kirken­s Bymisjon!

I Kirkens Bymisjon møter vi daglig mennesker som lever på utsiden, og som opplever å stå ved stengte dører. Noen mangler en seng å sove i, andre står utenfor arbeidslivet, familielivet eller sosiale fellesskap. Med årets TV-aksjon skal vi sammen åpne flere dører og skape et varmere samfunn med rom for alle.

Engasjer deg!

Det finnes nesten ingen grenser for hva du kan gjøre for å engasjere deg i årets TV-aksjon. Sjekk ut blimed.no for å få tips til hvordan du kan være med å gjøre en forskjell!

Dette skal vi få til!

Med midlene fra TV-aksjonen kan Kirkens Bymisjon utvide vårt tilbud i byer over hele landet, og starte opp vårt arbeid på helt nye steder.

TV-aksjonen 2018

NRK TV-aksjonen 2018 går til Kirkens Bymisjons arbeid for å skape et varmere og mer inkluderende samfunn.

I år går TV-aksjonen av stabelen søndag 21. oktober.

Arbeidstiltak for mennesker som står utenfor ordinært arbeidslivet, er ett av flere tiltak som skal startes opp i flere byer i etterkant av TV-aksjonen.

Les mer og engasjer deg på: blimed.no

Vi kan, takket være TV-aksjonen, gi flere en jobb å gå til, en seng å sove i og et varmt måltid. Vi skal skape fellesskap, gi barn og unge gleden av fritidsaktiviteter og skape flere møter mellom generasjoner.