Sjekk programmet for jubileumsuken i Vår Frue åpen kirke

Vår Frue åpen kirke er 10 år. Her er programmet for jubileumsuken i november

Der ikke annet er angitt, foregår arrangementene i Vår Frue kirke og er gratis.

• Torsdag 9.11: Kl. 18: Torsdagsmesse og – suppe.
  • Fredag 10. 11: Kl. 11-13: «Teologi fra en åpen kirke», foredrag av phd-stipendiat Gyrid Gunnes som forsker på Vår Frue – åpen kirke. Sted: Hornemannsgården. (Gratis. Påmeldingslenke kommer.)
  • Kl. 20: Åpen mikrofon: Gjesteartist: Chand Torsvik
  • Lørdag 11.11: Kl. 12: Varmestue
  • Kl. 20: Jubileumskonsert. Urframføring av jubileumsverket «Book of prayer» av Knut Størdal (musikk) og Tale Næss (libretto). Nidarosdomens jentekor, musikere og solister. Bill. (kr. 225) kjøpes via https://kirkensbymisjonitrondheim.hoopla.no/sales
  • Søndag 12.11: Kl. 14: Søndag i Vår Frue, musikk ved studenter fra Institutt for musikk.
  • Kl. 18: Jubileumsmesse.
  • Mandag 13.11 kl 16: Mandagssuppe i Vår Frue. Kl. 18: «Æ protestere». «Speakers Corner» og protest-allsanger.
  • Tirsdag 14.11 Kl. 12: Menighetens matinekonsert. Salmekonserten «Himmelvendt» med Bjørn Vevang m.fl.
    Kl. 21: «Fa®en» (teaterforestilling). Propellen Teater/ Svartlamon Hardkor. Samtale etter forestillingen.
  • Onsdag 15.11 Kl. 18: Salmekveld. Med Solveig Slettahjell, Tord Gustavsen, Nidaros Domkor. Programledelse: Helge Gudmundsen.
  • Torsdag 16.11 kl 18: Torsdagsmesse og – suppe. Vår Frues åpne kor Liv Laga deltar.
  • Fredag 17.11 Kl. 20: «Verden i Vår Frue, lokal og global». Internasjonal konsert med Mahsa Vadat, Tord Gustavsen, Anne Fossen, Jovan Pavlovic m.fl. Bill. (kr. 225) kjøpes via https://kirkensbymisjonitrondheim.hoopla.no/sales.

Vår Frue åpen kirke i Trondheim, i kveldslys. Bilde

Vår Frue åpen kirke er 10 år

Vår Frue åpen kirke er 10 år. Her er programmet for jubileumsuken.

Bilde av en ung jente som tenner lys på lysgloben i domkirken på kveldstid. Bilde

Vil du bidra i Nattåpen kirke i Oslo?

Kan du være en tålmodig og tydelig vert for et stille kirkerom midt i Oslo sentrum? Da trenger vi deg!