Stovner Leaders

Et lederprogram for deg mellom 17–22 år.

Vil du:

• Finne ut hva du er god til?

• Få frivillig erfaring?

• Bli flinkere til å presentere?

• Bli flinkere til å søke jobb og mye mer?

Meld deg på Stovner Leaders!

Vi skal ha 7 workshops i 2017/2018 og møtes 1 gang i måneden i tillegg til å jobbe frivillig minst 2 ganger. Vi serverer mat på alle samlinger. Det er få plasser i programmet søk nå!

Hva får du ut av kurset?

• Erfaring

• Kunnskap

• Ferdigheter

• Bygge CV

• Attest

• Referanse

For mer info, kontakt Hibo Bashir på 400 34 373 eller på hibo.nora.bashir@bymisjon.no

Er du interessert?

Søk her!

Ansatte fra helsesenteret for papirløse driver oppsøkende arbeid i Oslo.

Ny rapport: Grupper faller utenfor helsevesenet i Europa

“Manglende tilgang på universell helsehjelp setter folkehelsen i fare” sier en rapport utarbeidet av humanitære organisasjoner i Europa som ble sluppet i dag. Helsesenteret for papirløse migranter, som er drevet av Kirkens Bymisjon og Røde Kors, har bidratt til rapporten.

Bilde av en ung jente som tenner lys på lysgloben i domkirken på kveldstid. Bilde

Vil du bidra i Nattåpen kirke i Oslo?

Kan du være en tålmodig og tydelig vert for et stille kirkerom midt i Oslo sentrum? Da trenger vi deg!