Stovner Leaders

Et lederprogram for deg mellom 17–22 år.

Vil du:

• Finne ut hva du er god til?

• Få frivillig erfaring?

• Bli flinkere til å presentere?

• Bli flinkere til å søke jobb og mye mer?

Meld deg på Stovner Leaders!

Vi skal ha 7 workshops i 2017/2018 og møtes 1 gang i måneden i tillegg til å jobbe frivillig minst 2 ganger. Vi serverer mat på alle samlinger. Det er få plasser i programmet søk nå!

Hva får du ut av kurset?

• Erfaring

• Kunnskap

• Ferdigheter

• Bygge CV

• Attest

• Referanse

For mer info, kontakt Hibo Bashir på 400 34 373 eller på hibo.nora.bashir@bymisjon.no

Er du interessert?

Søk her!

Les også

Kirkens Bymisjon ser etter unge, engasjerte mennesker mellom 18 og 30 år. Planlegge og gjennomføre ferieaktiviteter for barnefamilier!

Kirkens Bymisjon trenger frivillige mellom 18 og 30 år til ferieaktiviteter for barnefamilier!

Kirkens Bymisjon trenger deg som er mellom 18 og 30 år, som vil være med å planlegge og gjennomføre ferieaktiviteter for barnefamilier i sommer-, høst- og/eller vinterferien. Vi har få plasser, så meld deg som frivillig idag!

Unge frivillige på Stivner kaster ball på plenen.

«Familieferie på Stovner» fikk 2 mill. kroner – og fortsetter

Nå kan prosjektet Familieferie på Stovner fortsette i lang tid! Prosjektet har nettopp mottatt 2 millioner kroner fra Sparebankstiftelsen. Prosjektet utvikler ferie- og fritidstilbud til familier som ikke tidligere har hatt denne typen erfaringer. Tiltakene blir organisert av unge frivillige.