Vær med og gled noen som gruer seg til jul

Vil du være med å gjøre en forskjell i førjulstiden? Send sms GLEDE til 2490, og gi to middager til noen som trenger det (80,-).

Gjennom den viktige juleaksjonen GLED EN som gruer seg til jul oppfordres folk til å gi to julemiddager, ved å sende sms GLEDE til 2490, til en verdi av 80 kroner.

SMS står for en betydelig del av Kirkens Bymisjons inntekter i juleaksjonen. Pengene som kommer inn går til måltider og fellesskap på Kirkens Bymisjons møtesteder, kafeer og sentre over hele landet.

– Et måltid hos oss er ikke bare næringsrik mat. Bordfellesskapene på våre tiltak og virksomheter virker som et smertestillende middel for mange. Vi ser at samtalene og kontakten som oppstår rundt et måltid kan bistå mennesker som har et tøft liv, til å finne håp og ta nye veivalg, sier generalsekretær Adelheid Firing Hvambsal, som håper mange vil benytte seg av den enkle måten å støtte Kirkens Bymisjons arbeid på.

Vil du vite mer, les mer her!