For kunder og givere

Alt og alle fortjener en ny sjanse!

Rett utenfor Lillestrøm sentrum finner du Bruktbutikken. Om du er på utkikk etter et gammelt spisebord, en skjenk, stoler til hytta eller ny-gammelt servise, så finner du det her. Eller hva med en bursdagsgave med historie? Bruktbutikken har alt av krimskrams, småinnventar, gjenstander og møbler fordelt over tre lokaler. Vi kan skilte med Møbelutsalget tvers over gaten, Lageret i bakgården og selve hovedbutikken der du vil finne en av våre trivelige medarbeidere bak disken.

Hvis du skulle få lyst på en kopp kaffe mens du rusler rundt og titter, så er det bare å si i fra. For Bruktbutikken er mer enn bare et hus fylt til randen av nostalgi og snurrepiperier. Bruktbutikken er også et sosialt møtested for mange av Lillestrøms innbyggere. Her kan du nemlig regne med at du får med deg en god prat på kjøpet.

Bruktbutikken Retro arbeider etter Kirkens bymisjons verdigrunnlag

Spørsmål og svar

 • Hva er åpningstidene deres?

  Åpningstidene er mandag, tirsdag, torsdag og fredag fra kl. 10.00 til 15.00. Onsdager holder vi stengt.

 • Kan jeg sette fra meg ting jeg vil gi bort utenfor huset/utenfor åpningstidene?

  Nei, vi ønsker at du skal komme innom oss når butikken er åpen. Dette er viktig av flere grunner: 1)av hensyn til naboene (en ryddig og pen front og en ryddig og pen bakgård er triveligere å se på) 2) av brannsikkerhetsmessige grunner 3) for å unngå skadedyr 4) av respekt for ansatte i Bruktbutikken

  Hvis du ikke har mulighet til å komme innom oss med det du vil gi bort, så ta heller kontakt via mobil eller epost om du har ting/møbler du vil gi bort.

 • Tar dere imot alt?

  Vi er nødt til å være noe selektive på hva vi tar imot. Dette handler dels om hva vi  får solgt og om plasskapasitet. Vi har knapt med lagringsplass, så det betyr at vi i blant må takke nei ved henvendelser. For øvrig er det enklere å si hva vi IKKE tar imot enn hva vi tar imot. Vi tar IKKE imot: Sko, senger, madrasser. Vi tar heller ikke imot gjenstander som er gått i stykker.

  Klær: Kirkens Bymisjon har startet opp med klesinnsamling. Derfor har vi nettopp fått to flotte klescontainere som står utenfor hos oss. Her kan du levere klær som vil komme andre til gode.

  Møbler tas imot på forespørsel. Send oss et bilde av det du vil gi bort slik at vi får tatt en vurdering på om vi kan takke ja. Det letter arbeidet for deg og for oss. Alle møbler vi får inn vil bli videresolgt i butikken vår. Vi setter pris på at gjenstander og møbler er nogen lunde rene og i god stand.

 • Hva går pengene dere tjener til?

  Kirkens Bymisjon tar ikke ut overskudd/fortjeneste av det vi tjener. Kirkens Bymisjon er en ideell organisasjon og er dermed underlagt strenge lover og retningslinjer knyttet til hvordan et overskudd skal forvaltes. Alt overskudd går direkte tilbake til de vi er til for. Det kan skje ved at nye tiltak og prosjekter etableres, eller ved at  etablerte tiltak får økonomisk støtte til å fortsette driften slik at de som har behov for våre tilbud.

 • Tilbyr dere levering?  

  Ja, vi kan leverer møbler hjem til deg så lenge det er innenfor våre åpningstider. For tilkjøring av møbler tar vi 300,- inkl mva.