Hvorfor handle hos oss?

Å kjøpe brukt er bra både for lommeboka og miljøet. Dessuten er det gøy, fordi du kan finne unike gjenstander. Men det viktigste for oss er at overskuddet du bidrar med gjør at vi kan skape en arbeidsplass der deltakere i Kirkens Bymisjon får en meningsfull hverdag med gode kolleger, hyggelige kunder og reelle arbeidsoppgaver.

Verdifull arbeidstrening for deltakerne

Ved å handle hos oss er du med å bidra til at deltakere med ulik bakgrunn får verdifull arbeidstrening som gjør at de lettere kan komme tilbake til det ordinære arbeidsmarkedet.

Vi strekker oss langt for at Bruktbutikken skal være en arena der både du og våre deltakere og frivillige kan trives og bli ivaretatt på beste måte.

  • Lars Cato er deltaker og arbeider i Bruktbutikken i Drammen.

    "Bruktbutikken til Kirkens Bymisjon Drammen har vært, og er det beste som har hendt meg. Uten jobben der og gjengen der så er ikke dagen min den samme."

    Lars Cato
    Deltaker
Åmid står bak et bord i butikken og gjør i stand en utstilling med varer.

Fra arbeidsledig til arbeidsveileder

I 2017 fikk Åmid beskjed om å møte opp hos Kirkens Bymisjon i Drammen – det hadde han lite lyst til. Motivasjonen var laber, men i løpet av noen uker ble både positiviteten og lysten gradvis snudd. I dag er Åmid fast ansatt som arbeidsveileder og en av de du møter nå du besøker den populære bruktbutikken i Drammen.

Les historien til Åmid her.