Byfrokost serverer gratis mat i Oslo lørdag og søndag. Tilbudet, som drives av Kirkens Bymisjon, er først og fremst rettet mot fattig tilreisende, men vi stenger ikke dørene for noen.

Bakgrunn for oppstart er et svar på nøden vi ser i byen vår. Ingen skal behøve å gå sultne! Hver lørdag og søndag mellom klokken 09.00 og 12.00 serverer vi derfor suppe på Bymisjonsenteret i Tøyenkirken, med hyggelige rammer rundt et felles måltid.

Byfrokost drives av et energisk team i Kirkens Bymisjon. Vårt fokus er å møte menneskene der de er, og servere et godt, varmt og næringsrikt måltid. Vi skal gi en god start på dagen. Byfrokost dekker et primærbehov og henviser videre til tilbud i byen.

Tilbudet er først og fremst rettet mot fattig tilreisende, men vi stenger ikke dørene for noen. Byfrokost startet opp i midten av oktober 2015 og er et prosjekt.

Bli frivillig hos oss!

Vi trenger alltid flere frivillige, her er det forskjellige roller vi trenger å fylle for at prosjektet skal kunne gi det beste. Vi finner en rolle som passer deg best!

Frivillige i Kirkens Bymisjon forteller om meningsfulle, spennende og berikende opplevelser, med gode muligheter til å bli bedre kjent med seg selv og andre. Frivillig arbeid på Byfrokost er intet unnntak. Bli med i vårt energiske team. Sammen skal vi gi mennesker i en vanskelig livssituasjon en god start på dagen, ved å møte de der de er, og tilby et godt, varmt og næringsrikt måltid – hver helg!

Har du et brennende engasjement og ønsker å bli en del av oss, ta kontakt. Send en mail til daniel.lynau@bymisjon.no!