Byfrokost

Et tilbud på Bymisjonssenteret Tøyenkirken.

Byfrokost serverer gratis frokost i Oslo hver lørdag og søndag. Tilbudet, som drives av Kirkens Bymisjon, er først og fremst rettet mot fattig tilreisende, men vi stenger ikke dørene for noen.

Byfrokost åpnet i 2015, og har over 14000 besøk årlig. Hver lørdag og søndag mellom klokken 09.00 og 12.00 serverer vi gratis frokost på Bymisjonssenteret i Tøyenkirken, med hyggelige rammer rundt et felles måltid. Det er også mulig å benytte seg av vaskeriet i kjelleren, og å hvile i kirkerommet.

Bli frivillig hos oss!

Frivillige i Kirkens Bymisjon forteller om meningsfulle, spennende og berikende opplevelser, med gode muligheter til å bli bedre kjent med seg selv og andre. Frivillig arbeid på Byfrokost er intet unntak. Bli med i vårt energiske team. Sammen skal vi skape en god start på dagen, og tilby et godt, varmt og næringsrikt måltid – hver helg!

Har du et brennende engasjement og ønsker å bli en del av oss, ta kontakt. Send en mail til Laura.Dahl@bymisjon.no!