Diggimat

Diggimat er et digitalt matlagingsprogram retten mot barn og unge som vil lære seg å lage mat og desserter på en enkel måte.

Kokken Chez Ina viser hvordan man kan lage utrolig gode retter på 1-2-3 med god beskrivelse fra begynnelse til slutt. Diggimat er et fengende program hvor en kan velge mellom 12 ulike retter som alle er enkle å tilberede selv – skikkelig DIGGimat!

Episoder og oppskrifter

Promofilm!

Om Diggimat: 

Koronakrisen har dessverre ført til at veldig mange barn og unge har mistet fellesskapene og fritidsaktivitetene sine, steder hvor de opplever mestring, glede, vennskap og innflytelse i denne perioden. I samarbeid med produksjonsselskapet Vestbris og den kokken Chez Ina ble det laget 12 episoder med fokus på matglede og hvor enkelt det egentlig er å lage mat selv eller i fellesskap med andre. Programmet er laget slik at det er tiltalende for ungdommer å få lyst til å delta og lage sine egne retter som ikke er så kompliserte å få til. Ina viser sine seere hvordan en enkelt kan lage alt fra ostekake med en tvist til bakt potet med en vri som gjør at ungdommene selv kan velge ingredienser, framgangsmåte og dermed føle mestring. Alle må ha mat, og dette koronavennlige tiltaket kan kanskje gjøre en annerledes hverdag litt mer spennende og lærerik. Selv om programmet er laget særlig med tanke på ungdommer, så passer det godt for barn i følge med voksne samt barnefamilier. Lyst å lære noe nye retter? Ta en kikk på Diggimat da vel!

Diggimat er et digitalt matlagingsprogram rettet mot barn og unge som ble utviklet som et Korona-tiltak med støtte fra Sparebanken Vest for Kirkens Bymisjon Rogaland.

Våre samarbeidspartnere