Superenkel kebab
Tid: 40 minutter
Til kebabkjøttet:
400 g kjøttdeig
1 fedd hvitløk
Salt og pepper
1 ts kebabkrydder
Bakepapir
Til lefser:
4 dl hvetemel
2 ts bakepulver
1 ts salt
100 g smør
Vann til smidig deig
Ha alt det tørre i en bolle, smuldre smøret i melet og ha i vann til du har en god og smidig deig som er lett å kjevle ut.
Del deigen i like emner(stykker/biter). Kjevl tynne sirkler og stek i tørr stekepanne på begge sider. Legg de under et kjøkkenhåndkle når de er ferdige.
Dressing:
Den du liker aller best, eller lag din egen av kebabkrydder og rømme. Smak til i forhold til hvor sterk du vil ha den.
Salat:
Grønn salat
Mais
Løk
Agurk
Bland kjøttdeig med hvitløk, kebabkrydder, salt og pepper. Knepp deigen på et bakepapir, bruk gjerne kjevle, men ha et bakepapir over og under kjøttdeigen. Kjevle den løvtynt.
Stek rett før servering på 200 grader i 10 min.
Kutt opp salat og det du ellers vil ha i kebaben
Legg ut aluminiumsfolie, ha på lefsen, fyll med dressing salat og kjøtt, rull til rullekebab.