På Kirkens Bymisjons Engleverksted produseres det nydelige engler av knust glass. Englene lages av personer i aktiv rus på Haugalandet.

Glassenglene er unike kunstverk, som hver forteller en historie om at det som har gått i stykker kan settes sammen og bli noe vakkert.

Kirkens Bymisjon har flere engleverksteder rundt om i Norge, men hver by har sitt unike design. Standardenglene på Haugalandet er blanke, men ved bestilling av flere kan de også produseres i andre farger. Hva med røde til jul?

Glassenglene er blitt populære gaver til venner og familie, og mange bedrifter ser også verdien av å gi bort en glassengel som oppmerksomhet til fordragsholdere eller gave til ansatte. Du får kjøpt disse unike kunstverkene hos Kirkens Bymisjon Haugalandets ulike tiltak eller du kan bestille ved å fylle ut skjemaet under.

Engleverkstedet er en del av Kirkens Bymisjons arbeidstiltak, I jobb.