Leveringsbetingelser

Vi sender ut varer en dag pr. uke. Fast pris for porto, kr 120,- kommer i tillegg til prisen for varene i bestillingen. Vi benytter Posten/Bring og deres retningslinjer i forhold til brev og pakker. Brevpost som er for stor til din postkasse, må du selv hente på nærmeste postutlevering.

For å være sikker på at varene og faktura kommer riktig frem til deg, er du som kunde selv ansvarlig for at riktig leverings- og fakturaadresse, epostadresse og telefonnummer er oppgitt.
Om brevpost/varer kommer i retur til oss, vil bestiller bli fakturert et gebyr tilsvarende det Posten Bring fakturerer oss. Du kan angre ditt kjøp iht. norsk lov, men kjøper må bekoste returfrakten. Du kan ikke angre kjøpet ved å krysse «nekter å motta» på pakken.

Vi tar forbehold om eventuelle skrivefeil og trykkfeil når det gjelder pris og informasjon om varene på siden.

Standard Pakker Bedrifter
For alle Bedrifter benyttes «Bedriftspakke på døren». Du vil motta pakken i løpet av 2 virkedager mellom 8-16.

Standard Pakker for Privatpersoner
For Privatpersoner benyttes «klimanøytral servicepakke». Du vil motta hentelapp fra posten, og må selv hente pakken på ditt Post-i-Butikk/Postkontor.

Kontaktinfo

Stiftelsen Kirkens Bymisjon
Avd. Aldring, bo og nærmiljø
Tollbugata 3, 0152 Oslo
Org no 944 384 448 MVA
E-post: kundeservice@bymisjon.no

Slik bestiller du

Du bestiller varer fra oss ved å legge inn en bestilling i bestillingsskjemaet. «Takk for din bestilling!» er din bekreftelse på at vi har mottatt din bestilling. Den lagres på dato hos oss, og effektueres deretter. Vi sender ut varer en dag pr. uke.

Faktura sendes separat. Vi sender gjerne faktura på e-post om ditt fakturamottak eller som EHF-faktura.