Bli del av et Stovner-fellesskap

På våre ferieaktiviteter kan du og familien din sammen skape gode ferieminner.

Gjennom å delta på våre aktiviteter vil du få mer kunnskap om ferie- og fritidstilbud i Bydel Stovner og Oslo.
Du vil også bli kjent med andre barnefamilier fra Bydel Stovner, samt arrangørene av aktivitetene, som er unge frivillige mellom 18 og 30 år og andre frivillige organisasjoner i Oslo.

Her er noe av det vi kan tilby dere som familie:

  • I vinter- og høstferien arrangerer vi aktiviteter på ettermiddagen.
  • I sommerferien arrangerer vi blant annet overnattingstur på Hudøy, Vestfold, for hele familien.
  • Nye familier som ikke har vært med oss til Hudøy tidligere år vil bli prioritert. Som tidligere deltaker får du god informasjon om hvordan du kan melde på barn som går 2.-7.klasse på Camp Hudøy ferieleir neste sommer.
  • I sommerferien arrangerer vi også aktiviteter og turer på dagtid. De fleste av våre sommeraktiviteter inkluderer bading, og våre frivillige er med på å hjelpe til i vannet.
  • Ved påmelding samtykker du som forelder at du har ansvar for egne barn på aktivitet.
  • Alle våre arrangement er rusfrie.

Vi ønsker tilbakemelding fra foreldre om hvilke aktiviteter dere ønsker mer informasjon om. Kanskje dette er en aktivitet vi kan arrangere slik at du som forelder får mer kjennskap til aktiviteten, og vil møte andre familier som deler deres interesse.

Hvordan bli med?

Som familie kan dere melde dere på våre ferieaktiviteter ved å besøke oss på Stovner frivilligsentral. Vi holder dere oppdatert på datoer og fortløpende arrangement. Avtal gjerne et tidspunkt for å besøke oss per telefon eller e-post til prosjektleder Emilie Rygh Hestnes, Emilie.Rygh.Hestnes@bymisjon.no.