Glassverkstedet produserer, selger og leier ut håndlagde produkter av glass. Hvert produkt har sin unike historie.

Produktene blir laget av våre deltakere i arbeidstiltaket; mennesker som lever i aktiv rus, og som gjennom Glassverkstedet kan få en bedre hverdag gjennom lønnet arbeid. Produktene er håndlaget og unike. Hvert produkt har vært gjennom en omfattende produksjonsprosess og blir kvalitetssikret av ansvarlig arbeidsleder.

Vi tilbyr salg og utleie av:

  • Dråpekolleksjonen (gjenbruk av vinflasker): På Haugalandet har vi skapt en unik designkolleksjon som er resirkulert av gamle vinflasker. Kolleksjonen består av:
  • Vaser/karafler
  • Telysholdere
  • Lampe
  • Glassengler: Glassenglene er unike kunstverk, som hver forteller en historie om at det som har gått i stykker kan settes sammen og bli noe vakkert.  Våre glassengler er blanke, men ved bestilling av flere kan de også produseres i andre farger, for eksempel røde til jul.

Produktene våre er blitt populære gaver til venner og familie, og mange bedrifter ser også verdien av å gi bort en glassengel eller vase som oppmerksomhet til fordragsholdere eller gave til ansatte.Du får kjøpt disse unike kunstverkene hos Kirkens Bymisjon Haugalandets ulike tiltak eller i Kirkens Bymisjons nettbutikk.

For henting i Haugesund, eller større bestillinger for bedrifter, send oss en bestilling med produkt, farge og antall.