Våre aktiviteter

Hver morgen er Dagsverket ALF innom med bilen, hvor de har plass til 5 stykker som vil jobbe den dagen. De har loddtrekning hvis plassene blir fylt opp.

tirsdager har vi en ansatt fra Kreaktivt verksted med oss, og ekstra fokus på kreative prosjekter.

Hver onsdag har vi aktivitet utenfor huset fra klokken 12 og utover, og stenger derfor tidlig. En onsdag i måneden drar vi på gårdsbesøk i Bergensområdet, hvor det er mulighet for å ri, kjøre i hestevogn eller bare slappe av ved gruen eller hilse på dyrene.

Vi kan og bruke onsdagene til å gå på kino, gå på ADO, dra på tur i nærområdet, bowle, gå på museum, galleri eller andre aktiviteter vi finner på den uken. Vi går ofte på kafé i løpet av aktiviteten, gjerne på Krohnhagen som drives av Kirkens Bymisjon. Aktiviteten annonseres på tavlen i stuen, de som vil bli med gir beskjed til en ansatt, og for populære aktiviteter har vi venteliste. Det er en forventning om at man ikke stiller tungt ruset til aktivitet, i så fall kan det hende vi ber deg heller vente til en annen gang.

fredager har vi en fast ansatt som er musikkterapeut. Det er derfor en ekstra bra dag til jamming og å øve på instrumenter.

Vi har fått litt klesdonasjoner og kan av og til gi ut noe klær. Vi har og en dusj på gjestetoalettet som man kan be om å få låne hvis behovet er stort. Kontakt de ansatte, så kan vi sjekke om vi har noe i din størrelse. Vi er dessverre ofte tom for sko og andre ting i vanlige herrestørrelser, men spør gjerne om du lurer.

Husregler

Kardemommeloven gjelder hos oss og vi har noen helt enkle regler:

  • Det er ikke lov å drikke eller ruse seg inne på Hallvardstuen
  • Vi forventer ikke at du er rusfri, men vi forventer at du ikke bryter norsk lov inne hos oss, og at du er grei med de rundt deg.