Helse

Vi tilbyr kondomer og glidemiddel, hurtigtest for HIV og syfilis, undervisning og samtaler om seksuell helse og seksuelt overførbare sykdommer.

Vi kan også formidle kontakt med klinikker der du kan teste deg for andre seksuelt overførbare sykdommer.

Les mer om hurtigtest for HIV her

Samtaler og informasjon

Vi tilbyr samtaler, også over tid hvis du har behov for det. Temaer som sexsalg, sikkerhet, fysisk og psykisk helse, stress, vold, økonomi, rus og migrasjon er noen eksempler på hva du kan snakke med oss om.

Du kan kontakte oss hvis du trenger informasjon om rettigheter, plikter og lovverk.

Individuell oppfølging

Vi kan bistå med å komme i kontakt med andre instanser, som NAV og helsevesenet. Vi kan også følge deg i møte med offentlige instanser hvis du ønsker det. Hvis du trenger hjelp til å anmelde vold og trakassering kan vi bistå med dette. Du kan også snakke med oss om rettigheter og muligheter på arbeidsmarkedet.

Åpent hus

Vi inviterer til lunsj hver tirsdag og torsdag klokka 12, og middag hver fredag klokka 18. Vi arrangerer også sommerfest, julefest og påskelunsj hvert år. Gjennom sommeren arrangerer vi ulike sosiale aktiviteter og turer.

I tillegg har vi åpent alle hverdager. Kom gjerne innom hvis du ønsker å ta en kopp kaffe og en prat. Vi har også PC og vaskemaskin tilgjengelig.

Kurs og undervisning

Vi arrangerer jevnlig kurs i norsk og data. Norskkursene våre holdes en gang i uka, og vi har leksehjelp for elever på norskundervisning. Vi tilbyr også undervisning i seksuell helse.