Vi som svarer på chatten

Vi som betjener chatten er vant til å snakke med og møte barn og unge som har eller har hatt en mamma eller pappa i fengsel. Mange av oss jobber i følgetjenesten så vi er også ofte med barn på besøk i fengsler.

I tillegg kjenner vi mange voksne som selv har sittet i fengsel og har fortalt oss mye om hvordan det er. Så vi vet mye om hvordan du kan ha det.

Ylle

Jeg har jobbet med barn i over 12 år – deriblant på skole, i barnehage, i SFO og med barn som har foreldre som sliter med rus og kriminalitet. Mange av barna jeg har jobbet med har hatt vanskelige livssituasjoner og trengt en voksen å prate med. På fritiden liker jeg å dra på konserter, se på fotball og henge med venner og familie. Jeg har to barn, en kjæreste og syv fisker.

Henriette

I jobben min prater jeg med mange barn som har en forelder i fengsel. Jeg reiser også ofte sammen med barn til fengslet når de skal besøke mamma eller pappa. Jeg er utdannet sosionom og har jobbet mange år med barn og unge både som støttekontakt, og på FRI barn og familie. På fritiden liker jeg å spille fotball, være med venner, se på film og gjøre andre hyggelige aktiviteter sammen med barn og unge.

Anette

Jeg har jobbet mye med barn og ungdom både i barnehage, som utekontakt og på FRI hvor vi møter og snakker med barn med foreldre i fengsel. Jeg har snakket med mange barn og unge som har eller har hatt en forelder i fengsel, eller som har hatt en venn med en forelder i fengsel. Jeg syns det er viktig at du får lov til å snakke med noen eller stille spørsmål du lurer på. På fritiden liker jeg å spille teater og brettspill, se film og lage mat.

Karoline

Jeg jobber med barn som har det tøft, som kanskje har eller har hatt en mamma eller pappa som har sittet i fengsel, eller som bare trenger noen å prate med. Jeg har tidligere jobbet mange år i fengsel og har erfaring med arbeid innen rus, atferdsproblematikk og kriminalitet. Siden jeg er veldig glad i og være sammen med barn og unge har jeg også jobbet en del i barnehage. Jeg vil gjerne hjelpe deg som ikke har det så lett, og som kanskje trenger noen å prate med.Jeg har ett barn og en kjæreste jeg er forlovet med. Jeg er glad i å være på camping, gå på ski, se på film og finne på ting med familien min.

Linn

Jeg jobber i FRI Barn og familie og har jobbet med barn og ungdom i mange år. Det er viktig for meg at barn blir lyttet til og har noen å snakke med. Grunnen til at jeg har valgt å jobbe her på chatten er at jeg vet at det kan være godt å snakke med noen om alt man lurer på hvis man har eller har hatt en mamma eller pappa i fengsel. Mine interesser er å tegne, synge, spille spill, bake og lage mat. Også har jeg en hund som jeg liker å gå turer i skogen med.

Pernille

Jeg har snakket med mange barn og ungdom om hvordan de har det og om vanskelige ting som de har opplevd. I jobben min nå, i FRI Barn og familie, møter jeg mange barn og unge som har eller har hatt en forelder i fengsel. Jeg håper du tar kontakt hvis du har spørsmål eller ønsker noen å snakke med. På fritiden liker jeg å gå tur, sykle og gå på ski. Jeg liker også å spille brettspill, se på film og serier.

Ta kontakt på chatten. Vi er her for det du ønsker å prate om.

Er du en av mange tusen barn og unge som har en mamma eller pappa i fengsel eller hjemmesoning? Da er dette chatten for deg. Her kan du snakke om hva du vil – og være helt anonym.

  • I fengsel er en chattetjeneste for barn og unge.
  • Chatten er åpen onsdager og fredager klokka 15 -22.

Ingen tema eller spørsmål er rare eller feil, og du deler bare det du har lyst til.