Ønsker du å bo trygt og trivelig? På Kampen i Oslo får du Omsorg+ i flotte leiligheter.

Kampen Omsorg+ består av 91 leiligheter for personer over 67 år med behov for egnet bolig. Leilighetene ligger i tilknytning til store fellesrom til bruk for sosialt samvær. Kirkens Bymisjon driver servicetjenestene ved Kampen Omsorg+.

Huset ligger ved Kampens gamle trehusbebyggelse, og fra takterrassen ses soloppgang over Ekeberg og solnedgang over Oslofjorden.

I Kampen Omsorg+ leier du din egen umøblerte leilighet. De består av stue med kjøkkendel, soverom, gang, stort bad og veranda. Kjøkkendelen inneholder komfyr, stekeovn og kjøl/fryseskap.

Du er din egen herre, men huset vil være betjent med husvert hele døgnet. Noen leiligheter er i størrelse tilpasset par.

  • Våre tilbud

    Kirkens Bymisjon arbeider for at Kampen Omsorg+ er et trygt, opplevelsesrikt, sunt og trivelig hjem. Les mer om våre tilbud på senteret her!

  • Velferdsteknologi på huset

    På Kampen Omsorg+ er teknologi en integrert del av bo- og tjenestetilbudet.

  • Kulturprogram

    På Kampen har vi stort fokus på å gi våre beboere tilgang til gode kulturopplevelser. Se siste kulturprogram på huset her!

Få et innblikk i livet på Kampen Omsorg+ i denne videoen!

Slik søker du plass på Kampen Omsorg+

Kampen Omsorg+ søker frivillige medarbeidere!

I Kampen Omsorg+ bor det mennesker over 67 år med behov for trygghet, aktivitet og sosialt fellesskap. Kirkens Bymisjon skal gjennom å drive husets mange servicetilbud arbeide for at huset blir godt å leve i. Til dette arbeidet trenger vi din innsats!

Vi søker frivillige medarbeidere som er og kan forskjellig, og som selv kan ha utbytte av frivilligbidrag. Noen aktivitetsarenaer vil være; kulturtilbud, internettkafe, trim/trening, hobby, film, lesing, musikk, kafe, sosiale møter, følgesvenn for beboere ved ærender ut av huset.

Kontakt kultur- og frivilligleder Ellen på tlf 47 47 52 99 eller mail ellen.kirkaas@bymisjon.no.

VELKOMMEN TIL Å GI OG FÅ!