Fagansvarlig for Møtestedet kafe i Tønsberg

Da en av våre medarbeidere går over i en annen intern stilling, søker vi fagansvarlig for Møtestedet i Tønsberg. Ett års vikariat i 100% med mulighet for fast ansettelse

Stiftelsen Kirkens Bymisjon Vestfold er en diakonal stiftelse med ca. 34 årsverk og 160 frivillige medarbeidere. Arbeidet omfatter tiltak innen sosial- og helsesektoren, rusfeltet, arbeidsrettede tiltak, boligsosialt arbeid, arbeid blant barn og familier, kirkelig og kulturelt arbeid og frivillighet. Fagtilbudet er organisert i 4 virksomheter.

Kirkens Bymisjon opplever for tiden stor vekst og vi søker derfor etter Fagansvarlig for Møtestedet kafe i Tønsberg. Møtestedet er Kirkens Bymisjons lavterskel kafe for mennesker som strever i eget liv. Tilbudet er åpen fem dager i uken og er lokalisert sammen med mange av våre øvrige tiltak. Gjestene i kafeen tilbys ernæringsrik mat, trygge omgivelser, samtaler, råd og veiledning inn mot det offentlig hjelpeapparatet. Vi ønsker å styrke tilbudet og søker derfor fagansvarlig.

Arbeidsoppgaver:

• Bidra til faglig og strategisk utvikling av tilbudet
  • Delta i kafeens daglig drift
  • Samtaler, råd og veiledning til våre gjester
  • Invitere og tilrettelegge for samarbeid med det offentlige hjelpeapparatet

Kvalifikasjoner:

• 3-årig Helse- eller sosialfaglig høgskoleutdanning
  • Erfaring fra arbeid innen rus/ psykiatri
  • God i relasjonsbygging og konflikthåndtering
  • Nytenkende og løsningsorientert

Personlige egenskaper:

• Faglig engasjert
  • Raus og inkluderende
  • Tydelig
  • Gode samarbeidsevner
  • Selvstendig og strukturert
  • Personlig egnethet vil bli tillagt stor vekt

Vi tilbyr:

• Meningsfylte arbeidsoppgaver i et inspirerende arbeidsmiljø
  • Du blir del av en organisasjon i stadig utvikling
  • Veiledning
  • Gode pensjonsordninger
  • Lønn etter avtale

Generelle opplysninger:

• Den som ansettes må kunne arbeide lojalt innenfor stiftelsens verdigrunnlag.
  • Stillingen vil være organisatorisk knyttet til Gatenære virksomheter.
  • Ansatte i Kirkens Bymisjon må påregne mange varierte arbeidsoppgaver.

Søknad og CV sendes på e-post til stillingledig@skbv.no merk e-posten: Fagansvarlig Møtestedet Tønsberg

Søknadsfrist: 19. november 2017.

Hvis det er ønskelig med ytterligere informasjon om stillingen, kan Administrasjonsleder Eric Laetare kontaktes på e-post eric@skbv.no / tlf. 950 44 649.

Se også vår hjemmeside: https://kirkensbymisjon.no/byer-og-steder/tonsberg/