På Nanna-Marie senter for foreldre og barn bor familiene i barnevennlige omgivelser og følger mange av sine daglige rutiner i hverdagen.

Her er noen av spørsmålene vi gjerne får fra nye søkere:

 • Kan jeg fortsette i jobb?

  Du som er i jobb kan fortsette med det, men du må kanskje vurdere sykemelding en periode.

 • Kan barnet mitt fortsette i sin barnehage eller skole?

  Går barnet i barnehage eller skole fortsetter det som regel med det.

 • Hva må jeg ha med meg?

  Familien får sin egen leilighet hvor dere lever et tilnærmet vanlig familieliv med egen husholdning. Leiligheten er fullt møblert, men du må kjøpe forbruksvarer som mat, såpe, toalettpapir og bleier. Kommer du akutt sørger vi også for mat og andre forbruksvarer til du selv får kjøpt inn det du trenger. Ta gjerne med klær og ting du synes hadde vært hyggelig å ha med hjemmefra, for eksempel noen leker barnet liker.

   

 • Hva skjer i løpet av dagen?

  I løpet av dagen har familien sine faste avtaler med hovedkontaktene og psykologer, og deltar i felles aktiviteter for alle familiene.
  Vi har fire faste aktiviteter hver uke:

  1. Husmøte: Her planlegges ukens aktiviteter og familiene er med på å bestemme hva som skal skje. For at du skal ha en oversikt, får du en ukeplan for hver uke.
  2. Temakveld: Da legger vi til rette for ulike aktiviteter for foreldre og barn, og snakker om ulike temaer, som for eksempel hvordan leke med barn, førstehjelp og så videre.
  3. Felles middag: Et felles måltid med alle de voksne og barna.
  4. Fredagskos: Da har vi enkel servering og sangstund for voksne og barn.
 • Kan jeg ta imot besøk?

  Ja, du kan ha besøk mens du bor på Nanna-Marie, men blant annet av hensyn til brannvern må vi vite hvor mange mennesker som er på huset til enhver tid. Ønsker du fast overnatting lager vi en egen avtale om det.

 • Hvem kan jeg spørre om hva jeg lurer på?

  Det er alltid noen på jobb som kan svare deg på spørsmål eller hjelpe deg. Hvis vi er opptatt kan du ringe vår telefon 48 89 05 25/24 som alltid er betjent.