Hva vi tilbyr

Helse

Vi tilbyr kondomer, glidemiddel hurtigtest for HIV og Syfilis, rådgivning og informasjon, og konsultasjoner med sykepleier og lege om seksuell helse.

Vi kan også formidle kontakt med klinikker der du kan teste deg for andre seksuelt overførbare sykdommer.

Les mer om hurtigtest for HIV her

Samtaler og informasjon

Vi tilbyr samtaler, også over tid hvis du har behov for det. Temaer som sexsalg, sikkerhet, fysisk og psykisk helse, stress, vold, økonomi, rus og migrasjon er noen eksempler på hva du kan snakke med oss om.

Du kan kontakte oss hvis du trenger informasjon om rettigheter, plikter og lover eller om rettigheter og muligheter på arbeidsmarkedet eller til utdanning i Norge.

Individuell oppfølging

Vi kan bistå deg med å komme i kontakt med andre institusjoner som NAV, advokater og helsevesenet Vi kan også følge deg i møte med offentlige institusjoner hvis du ønsker det. Hvis du trenger hjelp til å anmelde vold og trakassering, kan vi også hjelpe med dette. Du kan også snakke med oss om rettigheter og muligheter på arbeidsmarkedet.

Åpent hus

Vi inviterer til lunsj hver torsdag 12-13.

I tillegg har vi åpent alle hverdager. Kom gjerne innom hvis du ønsker å ta en kopp kaffe og en prat. Vi har også PC og vaskemaskin tilgjengelig.