Hytteprodukter

Ferie- og hyttetid

Nå er det tid for ferie- og hyttetid. I den anledning har vi samlet våre fineste hytteprodukter.
Ved å kjøpe våre produkter støtter du vårt arbeid og bidrar til å skape arbeidsplasser til mennesker som av ulike grunner faller utenfor det ordinære arbeidsmarkedet. De fleste produktene våre er laget for hånd. Ditt kjøp gjør en forskjell for enkeltmennesker. På forhånd takk for din støtte 🧡

En ny sjanse!

Ved å handle i vår nettbutikk gir du en jobb og aktivitet for folk som står utenfor vanlig arbeidsliv.

Kirkens Bymisjon driver en rekke tilbud for å hjelpe folk i arbeid. Det å ha noe å gå til er viktig av mange grunner. For mange er arbeid et alternativ til noe vanskelig. Det kan handle om rus. Ensomhet. Uro. Kirkens Bymisjon vil gjerne bidra med det vi alle ønsker av en jobb:

Arbeidsfellesskap. Selvrespekt. Lønn.