Strikk for et varmere samfunn

Bli med på årets strikkedugnad!

Strikk til en som fryser, gi det til en venn eller bruk det selv.

 • 1. Kom i gang

  De oransje plaggene symboliserer ønsket om et varmere og mer inkluderende samfunn. I år kan du strikke skjerf, sokker, votter og luer for et varmere samfunn. Garnet kjøper du hos garnforhandlere. Vi er dessverre utsolgt for garn og strikkepakker.

 • 2. Strikk og del på sosiale medier

  Hjelp oss å spre varmen på sosiale medier! Del og tagg dine strikkebilder med: #etvarmeresamfunn #oransjeskjerf #kirkensbymisjon

  Meld deg inn i Facebookgruppa
 • 3. Strikk til en som fryser, gi det til en venn eller bruk det selv!

  Vil du gi ditt hjemmestrikkede plagg til Kirkens Bymisjon? Frist for innlevering er 24. oktober. Årets varmeste dag, 2. november, er selve startskuddet for å begynne å kle seg selv og Norge i oransje.

  Les mer om strikkedugnaden

Takk for at du strikker for et varmere samfunn

Vi er dessverre utsolgt for garn, men det er heldigvis garn tilgjengelig hos strikkeforhandlere rundt om i landet. Utsolgt garn vitner om enormt strikkeengasjement, og vi gleder oss til å se plaggene i bruk fra 2. november, Årets varmeste dag, og utover vinteren.
Tidligere år har vi markert Årets varmeste dag med å henge opp oransje skjerf rundt omkring i byens gater. Det blir ikke mulig i år, på grunn av smittevernhensyn. Kirkens Bymisjon vil likevel sørge for at de oransje, hjemmestrikkede plaggene når frem til de som trenger eller ønsker å bruke de. Også håper vi at dere beholder et plagg til dere selv, eller tar frem et fra tidligere år og bruker det slik at den varme bølgen blir enda synligere.

Se flere produkter i vår nettbutikk

Se flere produkter

Bli med på årets varmeste strikkedugnad!

Strikk oransje skjerf, sokker, votter eller luer til en som fryser, gi det til en venn eller bruk det selv.

Les mer om Kirkens Bymisjons strikkedugnad

Materiell

Hjelp oss å spre engasjementet for strikkedugnaden. Her finner du materiell du kan bruke.

Se materiell