Mandagskafè:

Vi treffer hver mandag på Urtegata 50. Her kan du nyte en kopp kaffe, steke deg en vaffel, bli med på bingo, lese dagens aviser og møte andre i uformelle og hyggelig omgivelser.

Felleslunsj:

Hver onsdag er det lunsj for deltakere på Safir. Det serveres deilige varme retter. Her deler vi også informasjon og tips om hva som skjer i nærmeste fremtid. Her er det også mulighet for deltakerne til å bidra til matlaging, borddekking og andre oppgaver uten å forplikte seg som fast frivillig.

Lørdagsåpent:

Vi har Lørdagsåpent hver lørdag. Vi har åpen kafé i Urtegata 50 hvor man kan spille brettspill, PlayStation eller bare slappe av og nyte gode samtaler over kaffen. Hver andre lørdag i måneden har vi aktiviteter som bowling, shuffleboard, gå på kino og lignende.

Kaffe og prat (Samtalen):

Vi møtes i en uformell ramme og deler tanker og meninger om ting som opptar oss. Ofte med utgangspunkt i dagens nyheter eller annet aktuelt i tiden.

Turer/utflukter:

Stikk innom og se en oversikt over turer og utflukter på tavlen hos Safir. Oversikten er også tilgjengelig på vår Facebook-side (Safir Frivilligsentral).

Bo og leve godt (tidligere Boligskolen):

Bo og leve godt (tidligere Boligskolen) på Safir arrangerer temadager med aktuelle temaer som kan hjelpe målgruppen vår til å mestre den rusfrie hverdagen bedre og kunne fylle livet med positivt og meningsfullt innhold.