Sydspissen er Kirkens Bymisjons møbelverksted og bruktbutikk i Lillestrøm, som fungerer som en moderne arbeidsmarkedsbedrift for personer med behov for attføring og skjermet arbeidspraksis i en periode.

Sydspissen retro er et tiltak tilhørende Kirkens Bymisjon i Lillestrøm Tiltaket består av en bruktbutikk og et møbelverksted, og er en moderne arbeidsmarkedsbedrift for personer med behov for ekstra bistand for å komme tilbake i ordinært arbeidsliv. På Sydspissen retro får deltakerne yrkespraksis og opplever samhold og mestring som et middel for å komme ut i arbeidslivet.

Vi samarbeider godt med Skedsmo kommune om tilbudet.

Vi ønsker dere velkommen til våre lokaler og vår bruktbutikk i Sørumsgata 76 i Lillestrøm.

Vi tar gladelig imot brukte kvalitetsmøbler!

På Sydspissen arbeider vi med salg og restaurering av møbler, antikviteter og brukte ting. Vi tar derfor gladelig imot brukte kvalitetsmøbler! Vi satser på å lage en del nytt av gammelt, såkalt «remake» av møbler som kan repareres. Derfor er møbler fra IKEA og lignende mindre aktuelle. Vi tar også imot antikviteter og annet brukt interiør, men ikke klær, sko og pocketbøker.

Vi lager også kjempelekre skjærefjøler og «blings-fjøler», både med og uten eggeskål, og disse er både kortreist, lagd av gjenbrukt materiale og matnyttige! Derfor er også gamle materialer i edlere treverk interessant for oss.

Vi henter gratis! Ved ønske om å gi oss møblement, kontakt oss på telefon:
99 42 00 20. Vi har mulighet til å hente i Oslo og Akershus.