Aktivitetskaféen

Aktivitetskaféen til Kirkens Bymisjon er åpen for alle, men er spesielt tilrettelagt for mennesker i Drammen med ulike utfordringer i livet og hverdagen.

Kafeen er rusfri og vi ønsker at den skal være et hyggelig samlingssted for alle; være seg om du ønsker en rimelig lunsj, en prat eller bare et avbrekk i dagen. Vi serverer et sunt og variert måltid hver ukedag mellom: 1130-1230, til 40,- inkl. drikke. Ellers i vår åpningstid er det muligheter for kjøp av påsmurt, salat og lignende. Kjøkkenet er en del av Kirkens Bymisjons arbeidspraksis, KB Utvikling.

På Aktivitetskaféen er det mulighet for å slå av en prat med de ansatte eller frivillige som er i kafeen, eller du kan lese avisen i fred og ro. Gjester hos oss kan låne pc med tilgang til internett.

Vi har åpent mandag til fredag fra kl. 1000-1500.

På kafeen er alle velkomne, uansett hvor en befinner seg i livet og hvilke utfordringer man måtte stå overfor. Muligheten her er mange, ta kontakt!

Aktivitetsopplegg gjennom uken

Aktivitetskaféen har også et bredt tilbud om ulike aktiviteter i form av kurs, turer m.v. Informasjon om dette henger på tavlen ved inngang. Vi tilbyr et helhetlig aktivitetsopplegg med et godt og innarbeidet nettverk.

Alle deltagere som er tilknyttet Aktivitetskafeen gjennom FRI, Vaktmestertjenesten og KB Utvikling kan delta på ulike aktiviteter gjennom uken. Programmet er bredt og helhetlig, fra trening til bowling.

Trening
Treningskort til 24/7 lånes ut på forespørsel.

Tirsdag og torsdag 18.00 – 20.00 arrangerer vi i fellesskap sykling, løping eller langrenn.
Tilbudet er årstidsbestemt.

Tur/aktivitet
Onsdag etter lunsj deltar alle i fellesskap på en samlet aktivitet; fiske, grilling, museums besøk, bowling m.v.

Motivasjonskveld
Den siste mandagen hver måned arrangerer vi motivasjonskveld for alle deltakere tilknyttet Aktivitetskafeen. Foredragsholdere på denne kvelden er ulike mennesker med en historie som kan tilføre tilhørerne noe ekstra på veien. Informasjon om den enkelte kveld legges ut på vår Facebookside.

På oppslagstavlen i Aktivtetskafeen henger det oppslag om en del andre varierende aktiviteter deltagerne kan være med på, fra kino til motivasjonskvelder. Ta en titt!

Aktivitetskafeen er også en base for flere av Kirkens Bymisjons tiltak i Drammen:

• Gjenbruket
  • Vaktmestertjenesten
  • Ny Start
  • Aktivitet for sosialhjelp
  • Egenutviklingsskolen
  • Gi Det Videre

Kafeer og aktivitetshus

Gjennom gatenære møtesteder og kafeer med rom for alle tilbyr Kirkens Bymisjon mat, hvile, kontakt, veiledning, sosialt samvær og fellesskap.

Les mer om Kafeer og aktivitetshus

Drammen

Vi ønsker å være et sted der medmennesker, frivillige, bedrifter og aktører i byen sammen kan få bidra til å gjøre Drammen til en varmere by.

Hva gjør vi i Drammen

• Åpningstider

Mandag til fredag fra kl. 1000-1500.

• Besøksadresse

Thornegata 26, 3015 Drammen